Ниска култура и вандализъм е най-често срещаната гледка през последните

...
Ниска култура и вандализъм е най-често срещаната гледка през последните
Коментари Харесай

Гости на Бургас, добре дошли сте, но не бъдете прасета

Ниска просвета и вандализъм е най-често срещаната панорама през последните дни в парковете ни

Двата фотоса, които Флагман.бг разгласява са изпратени от наш четец с молба да призовем гостите на чистия ни и подреден град, да се отнасят с почитание към всичко, което им предлагаме. 

Градът ни е измежду най-евтините дестинации на Черно море и предлага всевъзможен жанр занимания за млади и остарели, за богати и небогати, по тази причина ние желаеме да се съблюдават разпоредбите и публичния ред. 

Някои осъмват по пейките, за което никой не придиря, но  най-малко да си почистят след пикника, кошчета има на всички места. 

Първият кадър е от основната алея на Морската градина, която води до Пантеона. Тази кочина, твърди нашият четец, е оставена от няколко девойки и по никакъв начин не отиваше на възрастта им да се отдръпват и оставят околната среда в този тип. 

Конякът с 5 звезди и недопитата бутилка Кока-кола до обърнатата скамейка е от дребния парк в жк. " Лазур ". 

Флагман.бг е подготвен да разгласява и фотоси на хора, които се държат като свине, в случай че ни бъдат предоставени от бдителните ни съграждани. 

Община Бургас харчи главния си запас за поддръжка на своите зелени площи и чистотата, откакто съумя да вкара в целия град енергоспестяващо осветяване. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР