“Нищожна е вероятността за кабинет с третия мандат - около

...
“Нищожна е вероятността за кабинет с третия мандат - около
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Всички партии играят на “Черен Петър”. Нищожен е шансът за кабинет

“Нищожна е вероятността за кабинет с третия мандат - към 10% е. Още преди да бъде връчен първият мандат, всички мнения бяха какво ще стане с третия мандат, сякаш първият и вторият изглеждаха обречени.... Минимални са възможностите това Народно заседание да излъчи кабинет, което е за жал, тъй като в обстановка на толкоз невиждани рецесии България толкоз време да бъде без постоянно държавно управление, приказва за много сериозна рецесия на политическата система ", уточни Боряна Димитрова в ефира на Българското национално радио. 

 

По думите й партиите практикуват една тактика, която би трябвало да ги оневини за това, че не е основано държавно управление.

 

И Димитрова изрази тезата, че по всяка възможност президентът Румен Радев ще връчи третия мандат или на Българска социалистическа партия, или на “Български напредък ”. Това обаче няма да има значение и всички партии сега калкулират съществено каква би била тяхната тактика за идните през есента локални избори. 

 

" Местните избори могат да са този ключ, който за стартира да пренарежда политическия пъзел. Т.е. измененията да дойдат не от национални избори, а от локалните ". 

Според нея предстоят предварителни избори в края на март или началото на април, с доста огромна доза възможност и идващият парламент ще има дребни шансове за държавно управление:

" Много е евентуално да имаме още едни избори към или след локалните, които да са на база на вероятно преначертаната политическа карта на България ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР