Нищо в българския парламент не става без ДПС! ДПС е

...
Нищо в българския парламент не става без ДПС! ДПС е
Коментари Харесай

Цонев във Велико Търново: Нищо в българския парламент не става без ДПС! ДПС е интелект, опит и сила!

Нищо в българския парламент не става без Движение за права и свободи! Движение за права и свободи е разсъдък, опит и мощ!

Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев, лидер на листата на Движението във Велико Търново, по време на предизборна среща в остарялата българска столица. В събитието участваха още водачът Мустафа Карадайъ, водачът на европейските либерали Илхан Кючюк и общественият специалист на партията доктор Хасан Адемов.

 

Движение за права и свободи е най-сериозната партия, акцентира Йордан Цонев.

Две години няма болшинство, няма държавно управление. Но в тези две години, макар тежките думи, които се изричат против нас, макар езика на омразата, който продължава и е присъщ за български политически живот като се изключи нашата партия, нищо в българския парламент не става без Движение за права и свободи, безапелационен бе зам.-председателят на 48-ото Народно събрание.

 

В тези две години: стартира да се прави бюджет - без Движение за права и свободи не става, стартират да се гледат значими закони за обезщетенията на бизнеса, на хората, за превъзмогване на рецесията - без Движение за права и свободи не става, продължи Цонев.

Уверявам ви, че не става въпрос за гласовете на Движение за права и свободи. Става въпрос кой да менажира процесите. А процесите ги менажираха хората от Движение за права и свободи, акцентира зам.-председателят на партията.

 

В нашата стая идваха депутати от всички парламентарни групи. По малкия екран и от микрофоните на трибуната се кълнат какъв брой сме били неприятни, а след това кротичко влизат в нашата стая и желаят да приказваме. Това е Движение за права и свободи. Движение за права и свободи е разсъдък, Движение за права и свободи е опит, Движение за права и свободи е мощ! Движение за права и свободи е безусловно неизпълним фактор в българската политика, съобщи Йордан Цонев.

 

Трябва да сте горди с нашата партия, даже когато не сме в ръководството, даже когато приказват по наш адрес неприятни неща. Говорят, тъй като по този начин са привикнали, тъй като нямат философия, тъй като нямат лице. Тяхното лице е да приказват против, сподели още Йордан Цонев.

 

Дали ще има държавно управление България в идващия парламент или не, зависи от Движение за права и свободи. Ние ще създадем всичко допустимо да има държавно управление, увери лидерът на Търновската листа.

 

Много е мъчно да обясниш на външен наблюдаващ по какъв начин с 35 - 40 депутати ще наложиш волята си пред 240. Това става с можене, с престиж на всички равнища, с експертиза, с визия за бъдещето, с водачи които знаят, какво и по какъв начин да създадат. Това е нашата партия. Затова сме толкоз мощни, по тази причина ги дразним, съобщи Йордан Цонев.

 

Имаме самочувствие, имаме мощ, имаме връзка с вас, знаем какво вършим. Имаме посланичество на всички равнища, уважавани сме в Европа, уважавани сме във Вашингтон, уважавани сме в Анкара, уважавани сме в Атина, уважавани сме на всички места, заключи Цонев. И прикани съпартийците си да работят по този начин, че Движение за права и свободи още веднъж да има двама народни представители от Велико Търново.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР