Нищо секретно няма в чата между президента Румен Радев и

...
Нищо секретно няма в чата между президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Президентът: Нищо секретно няма в чата ми с Бобоков

Нищо секретно няма в чата сред президента Румен Радев и обвинения предприемач Пламен Бобоков и, в случай че прокуратурата го покаже в целокупност, ще се види, че в диалога няма нищо неправилно. Това съобщи президентът пред публицисти във Велико Търново.

„ Единственият метод прокуратурата да покаже, че не работи селективно и манипулативно под нечий диктат, е да разгласява цялостния чат. В противоположен случай ще стане ясно, че се режисира следващият медиен скандал към президентството, с цел да се отвлече вниманието от там, където са тежките проблеми в ръководството на страната “, разяснява Радев.

Той означи, че доста пъти е лобирал в поддръжка на български компании в чужбина. „ Какво вършат непознатите посланици в България – при всяка среща те упорстват и отстояват правата на своя бизнес в България. Президентите какво вършат – промотират линията на своя експортно насочен бизнес. (…) Винаги когато мога и когато отсрещната страна разрешава, вземем със себе си огромна бизнес делегация “, изясни президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР