Нищо общо няма Албена Симеонова с това, каза по БТВ

...
Нищо общо няма Албена Симеонова с това, каза по БТВ
Коментари Харесай

Албана Симеонова: Единствения ми допир с британеца Бодил е половин час - преведох му молба за ток

Нищо общо няма Албена Симеонова с това, сподели по БТВ депутатката от Демократична България Албена Симеонова във връзка търсеният от Интерпол за тероризъм британец Дейвид Бодил, който бе задържан в плевенското село Любеново.

 

В едно село като нашето всички се познават. Не го познавам, виждала съм го. Дядо му и баба му имат къща в Любеново. Това момче е пристигнало в края на предходната година, само че аз по този начин и не съм схванала. Единственият ми досег с него е молба, тъй като съм може би единствената в общината, която приказва британски, да му преведа да провежда заплащането на тока и водата си. Превеждам на всички чужденци от прилежащите села, сподели Симеонова.
 
От кметството се обадиха и споделиха - момчето желае да си заплати тока и водата. Почти нищо не сме говорили, този половин час, за който съм го виждала, му обясних по какъв начин се заплаща тока и водата и какъв брой време лишава да го причислят назад. Попитах го по какъв начин се е прибрал от София и той сподели - взех си такси. От аерогарата до Любеново - към 220 километра, сподели че е платил към 400 лева Това споделих и на службите, съдействала съм, дадох показания в ДАНС, акцентира Симеонова. 

 

Той нямаше телефон, сподели че желае да си купи карта. Аз го посъветвах - иди да се регистрираш, с цел да си напълно легално в България и тогава няма да имаш проблем да си купиш карта, сподели още Симеонова.

 

Тя заподозря политическа офанзива: " Не се харесва моят закон за индустриалния коноп ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР