Нищо неподозираща испанка стана нтернет сензация, след като потребители на

...
Нищо неподозираща испанка стана нтернет сензация, след като потребители на
Коментари Харесай

Жена двойник Доналд Тръмп стана интернет сензация

Нищо неподозираща испанка стана нтернет сензация, откакто консуматори на обществените мрежи откриха невероятната ѝ аналогия с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. 

Журналистката Паула Васкес работела по публикация за това по какъв начин фермерите се оправят с стихии и разгласила фотографията на дамата.

Долорес Лий Антело, както е името на двойничката на Тръмп, живее във плантация в Кабана де Бергантиньос и била един от земеделците, интервюирани по отношение на проблемите с естествените бедствия.

„ Снимката ми, наподобява, е обиколила целия свят. Смятам, че приликата идва поради цвета на косата ми. Дъщеря ми ми сподели фотографията в интернет и ми сподели, че към този момент съм известна, само че аз по този начин и не разбирам за какво “, разяснява Антело.

Дъщерята на интернет сензацията е доста по-въодушевена по отношение на новопридобитата популярност и съобщи пред публицисти:

„ Представете си, в случай че бяхме част от фамилията на Доналд Тръмп! “.

През това време мненията в обществените мрежи във връзка приликата на Антело и Тръмп стават все по-оригинални и даже крайни.

Някои от тях гласят „ Предпочитам да гласоподавам за нея “, „ Жена, наподобяваща на Тръмп. По-хубаво не може да стане! “, „ Може да му е сестра, само че да не си признава. Поне косата и цветът на кожата ѝ са същински “.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР