Нищо не се е променило от времето на *Мирчо Спасов,

...
Нищо не се е променило от времето на *Мирчо Спасов,
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Ловеч: Върнаха ни във времената на „червения вятър“

„ Нищо не се е трансформирало от времето на *Мирчо Спасов, тъй като пристигна Бойко Рашков, едно и също свърталище. Представяте ли си концентрационен лагер да го кръстиш „ Слънчев бряг “. Душата ти би трябвало да е мръсна. Разчуствах се, тъй като като станах основен секретар, една тъга на майка ми, да види по какъв начин е умрял най-скъпия ѝ родственик. Чак тогава открих смъртния акт и там беше записано, че е умрял от „ аления вятър “. Това е всичко друго от нашия морал. Не единствено вие на тази дати когато Съюз на демократичните сили отива там, ще отидат и всички младежи, тъй като нашето младо потомство не знае тази мракобесна фигура Мирчо Спасов, Кацамунски, не знае такива имена. Това би трябвало да е паметта ни, тъй като методите и разбирането им да унижат са същите. Умрял от „ червен вятър “, починал на „ Слънчев бряг “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч. Повод за думите му е получения документ за признателност, за дарението направено от партия ГЕРБ да се направи филм и да се помни историята за концентрационния комунистически лагер „ Слънчев бряг “.  

По мотив Автомагистрала „ Хемус “ Борисов регистрира, че най-малко не са разрешили напълно да падне. Лидерът на ГЕРБ регистрира виновността на медиите, че от заран до вечер посочваха Кирил Петков в електрически автомобил и рекламата за цех, само че в този момент не демонстрират празното поле. Не демонстрират и цялостния язовир. „ Тая реклама която блъска от заран до вечер, в това число и сутринта. Петков споделя, че Велкова за два си опонира. Не, това е конфиденциален отчет до Министерски съвет, само че когато излезе обществено ситуацията е друго. Тя не може да го произнесе обществено, тъй като ще носи наказателна отговорност. Тя го е изпратила до министерствата, с цел да знаят какво би трябвало да редуцират “, съобщи Борисов.

Той напомни, че когато е станал министър председател нито в София, Пловдив и други градове е имало спортни зали. А тази във Варна е висяла във въздуха, а изпод под колоните 9 метра вода. В Бургас от две години е подготвена най-голямата зала в България, само че не я пускат. Там трябваше да е международното по лека атлетика, само че не го вършат, тъй като ще се приказва, че ГЕРБ я направи. Когато пуснахме Арена Армеец в София незабавно федерациите бяха наградени с шампионати. Същото за църквите и манастирите, вчеа над 5 хиляди души ни посрещнаха в Пловдив “, акцентира още Борисов.  

„ Снощи като се прибирах при Казичене мантинелата от злополуката с миграните стои смачкана, маркировка няма. Уважаемия министър Шишков като е взимал ядките не е ли видял, че няма маркировки и хората ще се избият. Отвратителен е пътя и всичко е заяждане. Асен Василев споделя, че живеем по-добре. Ако е по този начин, станете и си отидете, тогава ние каква работа имаме при вас “, съобщи пред цялостната зала Борисов и напомни, за надценката при горивата и природния газ по времето на Политическа партия и добави, че имат очевидец, че тъкмо по това време Асен Василев е бил в постройката на „ Лукойл “ с прецизен ден и час. „ Резултата от тези срещи се мери в милиарди за сметка на хората “.

„ Младене, силата е в армията. Има значение и водача и дали са и двама водачи, даже седем водачи, само че армията се състои от тези хора. Вчера в Пловдив си направих опит и накарах да излязат тези до 33 години и те бяха стотици. Имаме голяма войска от знаещи и можещи “, обърна се Борисов към хората.

„ Без устойчиво ръководство България още веднъж ще потъне в съсипия. От една медия узнавам, че тези от Политическа партия раздават торбички с лакомства, само че това се ревизира. Вчера говорили, че при тях се събирало повече Данък добавена стойност, кого лъжете, цифрите са ясни. Мина времето когато българските жители се доверяват на тези шарлатани. Били дали обещание в тази стратегия да завършат 5 моста над река Дунав. Те даже не са забрали, че 2014 е подписан меморандум и още три през 2019, само че пропущат, че става дума за трети мост “, съобщи Николай Нанков лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч.  

„ Те откраднаха парите за Автомагистрала „ Хемус “ в специфичната сметка, която ние останахме. Откакто я оставихме има 55 метра прогрес от над 200 километра. Тя е спряна необратимо и с години ще наваксваме свършеното от шарлатаните. Щели да вкарват „ немски “ правила, те даже езика не познават, тъй като стандартите са немски. Ама ние го направихме още 2018 година. Какво ще вършиме, прочетете си нормативите признати от нас още преди пет години. Обрекоха Ловешка област на безвремие. Помните ли по какъв начин обикаляше и обещаваше цех за коли. Вместо цех за електрически автомобили, построиха фотоволтаик. Поредната машинация от тези задокеански измамници. Ходи Кирчо на Пазар Дере, източиха язовира за два дни, с цел да се снима, че е празен, че сме похарчили едни пари за ненужна стена. Но ние помним по какъв начин язовира преля и заля колите “, съобщи още Нанков.

Младен Маринов регистрира тежката рецесия с мигрантите. „ Бойко Рашков обезкърви Министерство на вътрешните работи, алармирахме какво ще се случи, само че никой не работи. Аз такава безнаказаност не съм виждал. “

* Мирчо Спасов Христов е политик от Българска комунистическа партия, от 1957 година е заместник-вътрешен министър. Мирчо Спасов провежда и управлява лагерите край Ловеч и Скравена, управлява контрабандни канали и виновен за източването на милиони левове от работа „ Културно завещание “ към Министерството на външните работи.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР