Нищо не разбирам от кампанията за местни избори, особено в

...
Нищо не разбирам от кампанията за местни избори, особено в
Коментари Харесай

Местни изроди и спонсорирани връзки

Нищо не запознат съм акцията за локални избори, изключително в София, където най-лесно би трябвало да разбирам. 
Първо, войната на спонсорирани известия във Фейсбук наподобява комична. Например, страницата " Фандъци за София " през днешния ден ми класира на стената клипче, в което се изяснява по какъв начин в баниците със сирене няма сирене. Това от дълго време се знае, обаче от същата страница настояват, че " Фандъкова трови децата ни ". Аз имам неутрално отношение към тази жена - само че тя ли прави баниците и Столична община ли би трябвало да реализира контрола над тях? Тези комплицирани връзки сред разнообразни ведомства нямат отношение - просто Фандъкова трови децата ви и това е. 
После друга страница ми изпраща спонсорирано известие, този път от златните години на Мая Манолова, в което ми напомня по какъв начин тя бе споделила " Аз предложих Пеевски ". Така е, това го помня, по този начин сподели дамата, само че в този момент ми се коства, че цялата акция зависи от това кой от двата лагера ще налее повече пари в спонсорираните страници и ще популяризира повече едно от двете неща - Фандъкова, дето те трови с банички, или Манолова, която те трови с Пеевски. 
Продължаваме напред: Волен Сидеров провокира на пердах Ангел Джамбазки и по-късно на инспекция на сфинктера, с цел да докажел, че бил гей. Иначе и двамата желаят да забранят гей парадите, само че съгласно Волен Джамбазки единствено се прави, Сидеров е същинският екзекутор на тия цветни и досадни работи, да не му се спънка оня, който общо взето го отвя на евроизборите и най-вероятно ще постави завършек на " Атака ". Има едно радостно изтощение в тази работа - към този момент си се видял в знамение, губиш, падаш, най-накрая някой е издърпал патриотичната рогозка из под краката ти и ти просто казваш - ти си гей бе, човек...В тия моменти се основават и тези велики заглавия в медиите, които гласят - " Еди си кой: Аз не съм гей! ". Докараш ли се до състояние, в което да има заглавие с твоето име, след това две точки и думите " Аз не съм гей ", значи към този момент е късно - станал си медиен гей, от което няма оправия.
Още: други спонсорирани страници за засекли през телефона мястото, на което пребивавам и ми пращат претендента за моя квартал. Той ми споделя - твоя квартал не е добре, а аз ще го направя да е супер добре. Няколко часа по-късно Фейсбук логаритъмът отново ме засича в същия квартал - това е тъй като вероятно пребивавам в него - и отново ми праща спонсорирана връзка от различен претендент. Той, тъкмо както първият, също твърди, че моят квартал не е добре, само че той ще го направи супер добре. И двамата ме потискат - аз си харесвах квартала, доста ми е хубаво в него, пък в този момент разбрах, че просто не е добре и че там някъде има двама души, които могат да го оправят. 
Накрая, постоянно излиза някаква преди малко основана партия, за която не съм чувал - тя постоянно звучи нещо като " България на социалдемократите-граждани на европейското бъдеще ". Тази партия е нова, млада и почтенна, тя не е част от статуквото, нищо че най-често ръководителят ѝ е лежал в пандиза за контрабанда на благородни метали и елементарен хероин. Но, ето ме в този момент - с " България на социалдемократите-граждани на европейското бъдеще - за повече правдивост и триумф на младите и най-много грижа за пенсионерите - а в кварталите няма да има улични кучета ", които оферират страхотни неща и то толкоз елементарно - единствено с едно скролване в обществените мрежи.
За кого да гласоподавам? Само да не трови децата ми. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР