Нищо не може да се сравни с пикантен секс скандал,

...
Нищо не може да се сравни с пикантен секс скандал,
Коментари Харесай

6 от най-известните световни секс скандала в историята

Нищо не може да се съпостави с лют секс скандал, който да накара злите езици да приказват и да разпространят забавни злословия. И колкото по-пикантни и сензационни са те, толкоз по-добре.

Секс свадите са разтърсвали света още от древността. Преплетени с убийства, заприказва и многочислени изтезания, някои от тези събития са помогнали за определянето на човешката история, написа vesti.bg.

В актуалната ера половият скандал постоянно се свързва с политическите интриги и културата на звездите, като всички пикантни детайлности се разкриват с неспокойствие от ненаситната таблоидна преса.

И по този начин, кои са най-популярните и даже срамни секс кавги през вековете и в наши дни? Нека разгледаме 6 от тях:
Конспирацията на харема
През 1155 година пр.н.е. египетският фараон Рамзес III е погубен в скрит план, проведен от една от съпругите му, Тие, която се надява да сложи сина си Пентавер на трона вместо определения от фараона правоприемник, Рамзес IV. В последна сметка проектът се проваля, само че не и преди Рамзес IV да разпореди на 12 съдии да проверяват убийството.

По време на последвалия правосъден развой в заговора са забъркани голям брой придворни чиновници и наложници. Процесът е пресечен от секс скандал, в който са забъркани трима от магистратите, които са били прелъстени от дами, свързани със заговора. На нещастната тройка са отрязани ушите и носовете поради това, че са се гаврили с обвинените дами. Общо 28 души са екзекутирани за присъединяване си в заговора. Съдбата на кралица Тие не е разказана.

Аферата Профумо
Един от най-големите кавги стартира през 1961 година, когато консервативният политик Джон Профумо, държавен секретар по военните въпроси, стартира извънбрачна връзка с 19-годишния модел и хипотетично момиче на повикване Кристин Кийлър, която по същото време има връзка с капитан Евгений Иванов, руски военноморски аташе. Иванов бил другар на остеопата Стивън Уорд, който познавал Кийлър. Когато се появяват изказванията за аферата Профумо, той отхвърля всичко, като даже лъже пред Народното събрание.

Доказателствата за противоположното обаче бързо стават прекалено много, с цел да бъдат скрити, и защото националната сигурност е застрашена, през 1963 година Профумо е заставен да подаде оставка. Скандалът способства за провалянето на консервативното държавно управление година по-късно. Междувременно Уорд е задържан и се озовава в съда, упрекнат, че живее от аморални приходи. Той е приет за отговорен, че е бил сутеньор на Кийлър, само че преди оповестяването на присъдата взема свръхдоза приспивателни. Скоро по-късно умира.
Процесът против Оскар Уайлд
През 1885 година Оскар Уайлд завежда частно дело против маркиз Куинсбъри за клюка, откакто Куинсбъри обществено упреква ирландския стихотворец и драматург в содомия. Последвалият развой се трансформира в идея, защото в пресата стартират да се появяват неприлични детайлности за персоналния живот на Уайлд с Алфред Тейлър и лорд Алфред Дъглас.

В последна сметка Куинсбъри е оневинен, само че по-късно Уайлд е задържан и изправен пред съда за жестоко непочтено държание с мъже. Признат е за отговорен и е вкаран в пандиза от 1895 до 1897 година Уайлд, фамозен като един от най-успешните драматурзи на късновикториански Лондон, прекарва последните си три години в беднотия и заточение. Той умира в Париж на 30 ноември 1900 година и е заровен в гробището Пер Лашез.
Скандал с Хю Грант - секс работничката
Арестът на английския артист Хю Грант на 27 юни 1995 година, откакто е изискал услугите на секс работничката Дивайн Браун на ъгъла на бул. " Сънсет " в Лос Анджелис, се трансформира в един от най-обсъжданите секс кавги със звезди през 90-те години.

Обвинен в непочтено държание с Браун, Грант, който по това време има връзка с актрисата Елизабет Хърли, не се признава за отговорен, санкциониран е и му е наложена двегодишна условна присъда. Няколко седмици по-късно, в едно от най-големите извинения на звезди в новата история, Грант се появи в " The Tonight Show with Jay Leno " и призна, че това, което е направил, е било " неприятно ".
Моника Люински и Бил Клинтън
Политическият секс скандал от 1998 година с присъединяване на президента на Съединени американски щати Бил Клинтън и 24-годишната стажантка в Белия дом Моника Люински е една от най-големите медийни сензации на XX век.

Твърденията, че двойката е имала интимни връзки в Белия дом, в това число в Овалния кабинет, се появиха на първите страници на вестниците по целия свят. По-нататъшното следствие докара до обвинявания в лъжесвидетелстване и до импийчмънт на отявления водач на свободния свят. Сенатът не съумя да осъди Клинтън и той остана на поста си.
" Камилагейт "
Записът на диалога сред тогавашния принц Чарлз и Камила Паркър Боулс, записан през 1989 година, е наименуван от медиите " касетата Камилагейт " и раздруса английското кралско семейство радикално.

Записът е изработен, до момента в който Чарлз към момента е женен за Даяна, принцесата на Уелс, а Камила - за Андрю Паркър Боулс. Записът на процедура разкрива връзката сред Чарлз и Камила. Междувременно Даяна се беше впуснала в извънбрачна връзка с английския боен Джеймс Хюит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР