Нищо не мисля, не мога да изземвам работата на съда,

...
Нищо не мисля, не мога да изземвам работата на съда,
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Нови избори за кмет и общински съвет няма да има. ...

Нищо не мисля, не мога да изземвам работата на съда, само че ще се съобразим с решението. Но се вижда, че в случай че има някой ощетен, това съм аз, тъй като моят брой гласове би повишен при едно броене. Но това не е фокус на мен и на екипа, ние се борим с ежедневните проблеми на София и когато пристигна решението на съда, ще се съобразим с него, сподели още Терзиев.

 

 

По мотив съвещанието на СОС в четвъртък вечер, на което бяха гласувани комисиите, Терзиев сподели, че това е " опит да има една спирачка за всичко, което ние вършим ". Но няма да чуете от мен да се извинявам какъв брой е мъчно, това са даденостите в последна сметка, работим с инструментите, с които имаме. И преди съм казвал, че кметът не е нито военачалник без войска, нито безгласна писмен знак, има доста неща, които можеш да направиш и са в твоите пълномощия, добави Терзиев.

 

Дори да не ни е елементарно, ние отново имаме принадлежности, отговори той по какъв начин ще работи без болшинство в СОС. И изясни, че кметът има естрада - когато една добра концепция за града е обоснована, и когато е заложена като политика в бюджета, ще се наложи на другата страна да изяснява за какво я неодобрява. Защо биха споделили " не " на нещо, което е участвало в тяхната стратегия - на решение на казуса с Витоша, за потребление на минералната вода, за детските градини. Затова Терзиев щял да разчита и на напън през медиите.

 

Прозрачността лекува най-добре сходни недъзи, изясни той. Затова той и съветниците на ПП-ДБ-СС щели да дават публичност на всички тематики и проблеми.

 

Да, някои може би ще станат по-трудно, в сравнение с би ми се желало, само че крайният резултат ще е позитивен, тъй като ще има по-голяма бистрота в това, което прави общината. Това е нещо, което към този момент се случва, с помощта на всички драми, които имаме.

Работим ежедневно, с цел да сменим модела. Обществеността може да види към този момент резултатите - и метода, по който представихме бюджета, всичко, което вършим в региона на дигитализацията, с цел да предоставим на жителите услугите, за които говорихме, те да виждат какво вършим, отчетността, която пробваме да наложим, разяснява кметът.

 

Едно от нещата, които са доста значими и върху които няма да имаме подобен, надзор, какъвто би ни се желало при актуалното систематизиране, е какво ще се случи с общинските сдружения. Тази голяма част от общинската стопанска система - ЦГМ и други, даде образец Терзиев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР