Нищо не е такова, каквото изглежда! Понякога в клишетата се

...
Нищо не е такова, каквото изглежда! Понякога в клишетата се
Коментари Харесай

Според зодията: Кое е най-глупавото клише за всеки зодиакален знак?

Нищо не е такова, каквото наподобява! Понякога в клишетата се съдържат единствено пресилени изказвания и неистини. Вижте кои са най-популярните клишета за всяка зодия и каква в действителност е истината за тях.
Зодия ОвенКлише: Овните нямат усеща
Истина : Представителите на зодия Овен са доста чувствителни, само че и внимателни какво и пред кого разкриват. Нужно им е време, с цел да се доверят и още по-дълго да се разкрият. Зад маската им на безчувствие се крие ранима душа. Предателствата надълбоко ги нараняват и ги карат да се приберат още по-навътре в черупката си.

 
Зодия ТелецКлише: Телците са инатливи
Истина : За представителите на зодия Телец клишето е равно на полуистина. Телците в действителност могат да са безкомпромисни, само че това се случва най-вече към хора, които не познават добре. По отношение на непознати или малко познати, в действителност демонстрират твърдоглавие. Ако обаче сте измежду кръга им най-близки, са склонни на взаимни отстъпки и отстъпки, стига да методите с почитание към персоналното им мнение.

 
Зодия БлизнациКлише: Близнаците са двулични
Истина : Близнаците са толкоз сложни, че от време на време и самите те не могат да се схванат. Склонни са да поглеждат даден проблем от всички страни и във всяка да открият парченце истина. Може да се случи да трансформират мнението си в последния миг, което в очите на другите да наподобява като лицемерие. Поведението им не е резултат от преднамереност, а от вътрешна битка, която издава какъв брой многопластови персони са.

 
Зодия РакКлише: Раците са прилепчиви
Истина : Представителите на зодия Рак се привързват мощно. Веднъж стане ли това, те са подготвени на всичко. Да, имат податливост да търсят несъразмерна непосредственост, само че в случай че ги помолите да правят отстъпка крачка обратно, ще го създадат, без да ви наранят или обидят.

 
Зодия ЛъвКлише: Лъвовете се интересуват единствено от себе си
Истина : Представителите на зодия Лъв са хора с високо самочувствие. Често то се основава на опит и достижения. Съчетанието от това кара Лъвовете драговолно и постоянно непоискано да дават препоръки и упътвания. Излъчването им трансформира помощта в натъркване на носа, въпреки да не е замислено като такова. В реалност Лъвовете обичат да оказват помощ и са подготвени да чуят всяко мнение.

 
Зодия ДеваКлише: Девите са груби
Истина : Представителите на зодия Дева са перфекционисти с висок морал. И чакат същия праволинеен метод от всички към себе си. Нужно им е време да осъзнаят, че не всеки има подобен взор към живота. За да се предпазят от прочувствено пострадване, те се крият зад маска на равнодушие, която постоянно ги прави да наподобяват груби и отблъскващи.

 
Зодия ВезниКлише: Везните са нерешителни
Истина : В ежедневните си дейности представителите на зодия Везни постоянно се нуждаят от повече време, с цел да вземат решение. Дори дреболиите от време на време им се виждат обилни. Но дадат ли заричане, поемат ли ангажимент, можете да разчитате напълно на тях. И даже в напрегнати обстановки, ще са до вас за съвет или помощ.

 

 
Зодия СкорпионКлише: Интересуват се единствено от секс
Истина : Едно от най-често повтаряните клишета за представителите на зодия Скорпион е, че се интересуват единствено от секс в една връзка. Всъщност Скорпионите са многопластови персони с условия. Държат връзките им с половинката да са пълноценни и да не липсва нищо.

 
Зодия СтрелецКлише: Стрелците са егоисти
Истина : Представителите на зодия Стрелец разделят хората в живота си на две категории - познати, от които се интересуват минимално, и доста близки, за които биха дали всичко. Ако някой е в първата категория, Стрелците не биха създали доста изключително в случай че им съставлява компликация. Но при положение, че човек е част от втората категория, ще зарежат това, което правят и на мига ще се притекат на помощ.

 
Зодия КозирогКлише: Козирозите са постоянно съществени
Истина : Козирозите са типични представители на земните зодии. Няма по-здраво стъпили на земята от тях. Не обичат повърхностните смешки и обикновения комизъм, шегите им също са малко странни. Но когато човек ги опознае ще разбере и оцени възприятието им за комизъм, въпреки от време на време да е поднесено малко по-грубовато.

 
Зодия ВодолейКлише: Водолеите не се интересуват от никого
Истина : Водолеите са особняци. Летят толкоз високо в облаците, че хората долу не знаят какво тъкмо са. Всички ги схващат мъчно и точно в това неразбиране се ражда клишето, че не се интересуват от никого. Представителите на зодия Водолей в действителност държат да опознаят човек в дълбочина. Задават странни въпроси, които за самите тях са разумни, само че за събеседника - необикновени. Интересуват се от съвсем всеки, който малко или доста е в живота им, просто го демонстрират по чудноват метод.

 
Зодия РибиКлише: Рибите са свръхемоционални
Истина : Всяка една обстановка от всекидневието на Рибите ги визира по един или различен метод. Те я претърпяват. Страстта им към живота и околните е толкоз мощна, че постоянно е неправилно разчитана като прекомерно мощна страст. Всъщност Рибите обичат мощно, интересуват се от всичко и не се боят да го покажат.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР