Нищо не е само черно или бяло - същото важи

...
Нищо не е само черно или бяло - същото важи
Коментари Харесай

Тъмната страна на зодиите

Нищо не е единствено черно или бяло - същото важи и за характера на родените под другите зодиакални знаци. Те не са единствено положителни, от време на време употребяват разнообразни похвати, с цел да получат внимание, различен път разиграват спектакъл, с цел да натрият нечий нос. Случва се и да са просто неприятни!

Мъжете Овни спорят, даже когато са уверени, че не са прави. Една от най-лошите им черти е, че подвигат кавги. Жените, родени под този зодиакален знак, са в положение да се вършат, че въобще не познават мъжа, с който са изпитали приятност предходната нощ. Те постоянно избухват на тематика ревнивост.

Телците са прекомерно мудни, даже мързеливи. Най-големия гаф, който могат да създадат, е да забавят значима задача. Жената Телец е съвършена майка, само че постоянно ще замеря мъжа си с чинии, тъй като желае да се чува мнението й.

Мъжете Близнаци са непостоянни и обичат да се гаврят с хората. Те постоянно са подготвени да ви създадат някой гнусен номер. Жената Близнаци е идеална за брачна половинка, само че прекомерно постоянно лъже и безпределно обича парите.

Мъжете Раци считат, че дамите са основани единствено с цел да им угаждат. Не търпят непознато мнение и елементарно избухват, само че не нанасят удари под кръста. Жената Рак ще плаче непрекъснато, с цел да наподобява слаба и ранима, само че е отмъстителна и си връща за най-малката засегнатост.

Високомерните Лъвове са прекомерно заети със себе си, с цел да помнят както обидите, по този начин и обещанията. Понякога обаче са дребнави и могат да скроят гнусен номер даже на другар. Жената Лъв харесва мъже, които преобладават над нея, а тези, които я обичат, са обречени на най-гадното отношение, което могат да си показват.

Педантичните мъже Деви не демонстрират страстите си. Единственото, което могат да причинят на близките, е да ги карат да работят неуморно, защото самите те са работохолици. Жената Дева не е в положение да навреди на никого, даже в случай че са се отнесли доста зле с нея.

Мъжете Везни обичат да трансформират живота в спектакъл, само че когато нещата не вървят по техните проекти, те стават дребнави и зли, склонни към възмездие. Жените Везни са уверени, че са най-красивите създания на света. Те работят на нервите на половинките си, като непрекъснато си просят похвали. И освен...

Скорпионите са злопаметни и самовлюбени, те не понасят мрънкането и възраженията. Отмъстителни са и употребяват подли способи, с цел да вгорчат живота на жертвата си. Жената Скорпион елементарно се трансформира в лепка и е мъчно да се отървете от нея, само че не е отмъстителна.

Мъжът Стрелец е раздразним и изневерява при всяка опция, също така постоянно лъже. Жената Стрелец е женският вид на Казанова, което е най-лошата й линия.

Козирогът се трансформира в досадник с непрекъснатите си поуки. Винаги се дами по сметка. Дребнав е и злопаметен. Жената Козирог се усеща прочувствено излъгана, без значение с кой мъж е, а най-лошата й демонстрация е, че обича да командва.

Мъжът Водолей може да ви изненада неприятно с това, че постоянно нещо не е схванал и обича да обяснява конфликтните обстановки. Често не помни какво е заречен. Жената Водолей се интересува само от себе си и в случай че мъжът не извършва капризите й, е в положение да съсипе живота му.

Мъжът Риби е с мек темперамент и всяка жена може да го върти на пръста си. Но когато се озлоби, той е подготвен на всевъзможни подлости. Жената Риби живее в фиктивен свят, не е отмъстителна, само че в никакъв случай не не помни кой й е предизвикал зло и при опция си го връща.

sanovnik.bg
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР