„Нищо чудно благодарение на меката „гражданска война“, която отваря ГЕРБ,

...
„Нищо чудно благодарение на меката „гражданска война“, която отваря ГЕРБ,
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Нищо чудно да има избори наесен. ГЕРБ ще натиска газта да се върне на власт

„ Нищо чудно с помощта на меката „ революция “, която отваря ГЕРБ, употребявайки по едно и също време всичките си калинки, каратисти, локални феодали, медийни мисирки, кметове, силови служби, прокуратури и така нататък, и при съществуването на голям финансов запас, както и на безспорни гафове на ръководещите, офанзивата на ГЕРБ за реванш да успее “, изясни той.

Според него тази офанзива ще бъде форсирана с наближаването на пролетта по две аргументи.

„ Първо – стратезите в ГЕРБ не са простаци и ще се опитат да форсират преди да е свършила зимата, тъй като в този момент инфлацията я пишат на гърба на Кирил Петков и Асен Василев. Все едно убийствената скъпотия у нас не стартира по времето на Бойко Борисов... Още малко казусът „ Донбас “ не са стоварили върху Василев и Петков. Освен това, ГЕРБ ще бърза, до момента в който господин Гешев е на своя пост като основен прокурор, който е най-важният предпазен фактор. Затова ГЕРБ ще натиска газта “, счита Атанасов.

„ Каквото и да се случва, ГЕРБ има една база от гласоподаватели, които са към 18% “, пресмята той.

По думите му не се знае какво ще се случи с останалите обединения, които сега са в Народното събрание. Според него това значи, че ГЕРБ към момента са печеливши и владеят 80% от страната.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР