Нишовият производител на бутикови бронирани и спортни автомобили Rezvani разкри подробности за

...
Нишовият производител на бутикови
бронирани и спортни автомобили Rezvani
разкри подробности за
Коментари Харесай

Rezvani TANK: Брониран Jeep Wrangler за 349 000 щатски долара

Нишовият производител на бутикови бронирани и спортни коли Rezvani разкри детайлности за новото си пазарно предложение TANK 2020.

Rezvani TANK, който е създаден въз основата на Jeep Wrangler JL, е оборудван с "донорски " задвижващ агрегат- 3.6 литров, V-образен, шестцилиндров с оптималната мощ от 285 конски сили, само че от компанията са предвидили опция за осъществяване на автомобила във версия TANK Military Edition с 6.4-литров, V8, с 500 конски сили и базова цена от 295 000 щатски $.

Черешка в модификационното портфолио на Rezvani TANK обаче е осъществяването TANK X, което е оборудвано с 6.2-литров, Supercharged V8 мотор, взет назаем от Dodge Demon, който е в състояние да генерира оптималната мощ от над 1000 конски сили. За тази версия на своето творение, от компанията гордо споделят, че е най-мощния SUV автомобил на света, а цената му започва от 349 000 щатски $, като може да набъбне още повече за бронираното му осъществяване TANK X Military Edition.



Наред със общоприетите доработки по бронирането, Military Edition модификациите на Rezvani TANK са оборудвани с инфрачервена система за нощно виждане на FLIR, EMP (Electro-Magnetic Pulse) отбрана, набор газови маски, заслепяващи предни и задни светлинни блокове, сирена, блиц светлини, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР