Ниш Панесар и Прия Нандра-Харт от EastEnders може да се

...
Ниш Панесар и Прия Нандра-Харт от EastEnders може да се
Коментари Харесай

Звездата от BBC EastEnders дразни експлозивния сблъсък на Ниш и Прия след „дълбоко предателство“

Ниш Панесар и Прия Нандра-Харт от EastEnders може да се изправят лице в лице в мрачна нова омраза, защото „ съюзите са тествани “ на Сапунка на BBC.

След месеци, в които Прия беше екипът на Ниш, това наподобява като „ надълбоко изменничество “ и инспекцията на лоялността може да докара до разкол сред тях. Това може да докара до обезпокоителен конфликт за злия Ниш и „ страховитата “ Прия, които са били съдружници в последните подиуми.

Точно тази седмица видяхме по какъв начин Прия предизвести Ниш за проекта на Кат Слейтър против него, до момента в който тя също продължаваше личната му стратегия е загадка, като тя знае, че той употребява Кат. Виждали сме Прия да поддържа Ниш, когато никой различен не го е направил, даже когато всички останали му обърнаха тил след Коледа.

Но с Ниш, който гледаше на Прия като на актив, който би трябвало да има, а Прия поддържаше Ниш -страна да резервира покрив над себе си и главите на децата си, наподобява, че уважението им един към различен може да се промени, което ще докара до големи подиуми. А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР