Nintendo вече предлага NES игри като бонус за своите абонати

...
Nintendo вече предлага NES игри като бонус за своите абонати
Коментари Харесай

Абонатите на Switch Online получават SNES класики

Nintendo към този момент предлага NES игри като бонус за своите клиенти за услугата Switch Online. Но къде са SNES класиките, питат се мнозина геймъри. Е, с помощта на ученолюбив Twitter консуматор към този момент знаем, че в кода на Switch Online са открити споменавания на най-малко 22 игри от именитата ретро подпора. Разбира се, измежду тях са обичани Mario заглавия като Super Mario World, Super Mario Kart и Super Mario All-Stars.
Тумбестият водопроводчик обаче не е единствен; евентуалният азбучник включва още емблематични 16-битови игри като Legend of Zelda: Link to the Past, F-Zero и Super Metroid . Там даже са и първите Star Fox, в това число и Star Fox 2, която досега беше извънредна единствено за SNES Classic.

Селекцията продължава с още готини заглавия като цели три Kirby игри, Yoshi’s Island и няколко мощни оферти от други издатели като Contra 3.

При изискване че описът е прецизен преди всичко, той към момента оставя въпроси като това по кое време ще се появят тези SNES игри. Nintendo не е наложително скоро да ги пусне и е евентуално да ги изважда на месечна база . Ако не друго, то това може да е тласък да останете клиенти за освен това от функционалностите за мултиплеър на Switch Online.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР