Нинова: Внасяме искане за отпадане облагането на старите автомобилиВъпросите, които

...
Нинова: Внасяме искане за отпадане облагането на старите автомобилиВъпросите, които
Коментари Харесай

Нинова: Внасяме искане за отпадане облагането на старите автомобили

Нинова: Внасяме искане за отпадане облагането на старите коли
Въпросите, които хората слагат на митингите имат решение. Те могат да се решат в Народното събрание и посредством закони. Започваме самодейност, с която да ги решим. Ще внесем искане за отпадане на облагането на старите коли. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Ето за какво ние предприехме дейности тези претенции да намерят своето естествено продължение. Ние сме внесли претенции, само че ръководещите ги отхвърлиха ”, сподели Нинова и добави, че ще упорстват Министерският съвет да отдръпна законопроекта за еко такса за облекла и обувки втора ръка.

"Продължаваме да настояваме да се понижи и ДДС-то на хляба и медикаментите, да се преизчислят пенсиите “, съобщи Нинова.

Тя разяснява още, че Българска социалистическа партия ще продължи да не се записва и да взе участие в гласуването на закони в Народното събрание, до момента в който Валери Симеонов не подаде оставка, само че ще вземат участие в разискванията по законопроектите. Нинова повтори, че настояванията на партията за оставка на кабинета и предварителни избори е настояща и към днешна дата и акцентира, че митингите са в положение да ускорят процеса. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че всеобщото неодобрение по разнообразни тематики не е инициирано от тях, само че поддържат настояванията им.

„ Не сме обсъждали при какви условия по какъв начин да оглавяваме митинга. Обсъждали сме само аргументите, решенията на тези въпроси – законодателните оферти и заявената от нас поддръжка за настояванията на хората. Българска социалистическа партия не поддържа обособените групи, а настояванията, зад които застават тези хора. Наред с останалите претенции, недоволните упорстват и за въвеждане на ограничения за младите фамилии и за децата, за майките с увреждания. Зад това заставаме и ние. Кои са изразителите на тези претенции – всеки има право. Важна е политиката, която те желаят да се организира “, изясни Нинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР