Нинова свали политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната

...
Нинова свали политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната
Коментари Харесай

Стоян Мирчев разкри защо изгониха Жаблянов от ръководството на БСП

Нинова смъкна политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната причина бе отсъствието на сътрудника от асамблеята на ПАСЕ. Той трябваше да предизвести, с цел да изпратим човек на негово място. На асамблеята се обсъждаха значими неща като Истанбулската спогодба. Проблемът е, че той не е работил правилно. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Той бе определен за част от изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия на мястото на Валери Жаблянов, който през вчерашния ден бе отхвърлен. С него бяха признати и Весела Лечева, Асен Гагаузов, водачът на младежкото Българска социалистическа партия Николай Бериевски, зам.-шефката на Столичния общински съвет от квотата на алените Милка Христова и депутатите Георги Свиленски и Манол Генов.

"Важно бе да си извадим извод, за какво нямахме триумф на евроизборите. ГЕРБ ни потопиха в едно тресавище от кавги, а нямаше по какъв начин да не е реагираме. Не успяхме да представим това, че има опция на ръководството ", сподели още той.

"Политиката е за рецензиите, не сме там, с цел да се харесваме. И аз съм подлагал на критика Нинова, само че ръководството и не е еднолично ", добави депутатът.

"Не би трябвало да ни питате, за какво ние нямаме пари, които да върнем от партийните дотации, а за какво другите партии имат пари ", разкри Стоян Мирчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР