Нинова се опитва да противопостави премиера на президента. Това заяви

...
Нинова се опитва да противопостави премиера на президента. Това заяви
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Нинова се опитва да противопостави премиера на президента

Нинова се пробва да опълчи премиера на президента. Това съобщи на конференция в Пловдив ръководителят на Комисията по бюджет и финанси в Народно събрание и член на ИК на ГЕРБ Менда Стоянова, в отговор на изявление на водача на Българска социалистическа партия по тематиката за командированите служащи в други страни от Европейски Съюз, съобщи " Фокус ".
„ Преди няколко дни и президентът, и министър председателят имаха сходни, идентични тези с диалозите си по тематиката с президента Макрон. Точно това не харесва на госпожа Нинова и тя се пробва да вкара чеп, да опълчи премира на президента, че имат разнообразни позиции “, разяснява Стоянова.
Тя напомни мнението на държавното управление, че България ще води диалози и договаряния, в случай че от сферата на командированите служащи бъдат изключени водачите, тъй като не може те да се преценяват със законодателството на всички европейски страни.
Менда Стоянова разяснява още, че сега в Европейския съвет се преглеждат планове на две наставления в тази посока. Тепърва диалозите за окончателната позиция на страната ни ще бъде прегледана и утвърдена на парламентарна комисия, която дава отговор за тематиката, добави още Стоянова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР