Нинова поведе открита война срещу нас и срещу собствената си

...
Нинова поведе открита война срещу нас и срещу собствената си
Коментари Харесай

Нинова поведе открита война срещу нас и срещу собствената си организация

Нинова поведе открита война против нас и против личната си организация. Това написа в собствен коментар Ваня Григорова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Иван Таков постави големи старания, с цел да събере левицата в София в коалиция и лявото да има по-голям късмет в столицата, която другояче със забележителна лекост се печели от дясното. Той ме предложения да стана претендент на обединението и беше наясно, че претендент единствено на Българска социалистическа партия няма да бъда. Четири месеца по-късно одобрих с единственото изискване в листата да има синдикални представители.

С Корнелия Нинова имам един диалог в края на юли

Тя ме насърчаваше да държа на синдикалната квота (като че има потребност да ме насърчава) и да съм лидер на листата. На градската конференция на Българска социалистическа партия през септември тя и нейните клакьори поведоха борба да НЕ съм лидер на листата. Конференцията я неодобрява и ме избра за лидер. Тя се опита да счупи обединението като избута единственото съдружно място в десетката още по-назад, с цел да се обидят от Левицата и да сложат завършек на маймунджилъците й. Софийската конференция и това не й разреши да направи.

И тя – Нинова, поведе открита война против нас и против личната си организация в предизборната акция

– Говори по медиите, че „ Ваня Григорова няма късмет “. Какво, в случай че не бойкот, е да приказваш обществено, че претендентът на твоята коалиция няма късмет?
– Партиите имат избрани безвъзмездни тв участия. Ден преди предизборната Панорама, в която Българска социалистическа партия можеше да вземе присъединяване, разбрахме, че Нинова е ОТКАЗАЛА. Дори не прати някой от претендентите на партията от други общини.
– Не взе участие в акцията нито като лице (пу-пу, популярност богу), нито с финансиране.
– Нейна маша от мъжки жанр, най-малко се води мъж, не спираше да ме плюе по време на акцията, пък и по-късно.

Защо? Без мен и без коалиция, Българска социалистическа партия щеше да вземе 3-4 места в СОС

Нямаше никакъв, изцяло нулев беше шансът да стигне до кметски балотаж. Ако Нинова се интересуваше от кондицията на партията си, би трябвало да ръкопляска на Таков от през днешния ден до идващите избори. Тя реши да го накаже. Защото, става известно, при назначения от нея през днешния ден цялостен цикъл доклади и избори, той изобщо не може да бъде повдигнат за ръководител на градската организация. И всичко това тя е направила пред празна зала. Никакъв кворум няма.

Всичко това хем е тежко незаслужено и убива най-старата партия у нас, от една страна. Но от друга, освобождението на следващата порция читави хора обезпечава спомагателен запас за опция.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР