Нинова поиска НС да гледа свалянето на имунитета на Борисов,

...
Нинова поиска НС да гледа свалянето на имунитета на Борисов,
Коментари Харесай

Нинова поиска НС да гледа свалянето на имунитета на Борисов, ГЕРБ: Държи се като асистентка на Гешев


Нинова изиска Народно събрание да гледа свалянето на имунитета на Борисов, ГЕРБ: Държи се като асистентка на Гешев. Днес ще внесем план за решение за събаряне на имунитета на Бойко Борисов. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание.
„ След като те нищо не вършат,
той няма доблестта самичък да си го даде, председателят на Народното събрание и болшинството тупат топката и го крият, ние поемаме самодейността “, разяснява тя.

„ Целта е да се извърши законът. Мина 5-дневният период, никой нищо не прави. Целта е дадем опция на господин Борисов да потвърди думите си, че е почтен по тези каузи. Няма да стане, в случай че не се смъкна имунитета и няма транспарантен и почтен развой “, съобщи още Нинова.
„ Чухме записите за комисията,
която да тупа топката 6 месеца, с цел да се „ изпере “ Борисов. Цитирам. Очевидно задачата не е да се откри истината, а да избави Борисов. Прокуратурата няма да се произнася. Съдът ще се произнесе “, посочи водачът на Българска социалистическа партия. По думите ѝ Гешев търпи доста упреци, че същият главен прокурор пази същите, които в този момент се обръщат против него.
„ Разследването за автомагистралите
стартира от Българска социалистическа партия преди доста години. За „ Барселонагейт “ Елена Йончева направи журналистическо следствие. Той търпи укор за това, че в този момент се случват тези неща, само че бихме желали да ги докара до край “, съобщи тя.
Като някой ѝ натисне бутончето
и стартира да се държи като асистентка на Гешев. с този коментар излязоха от ПГ на ГЕРБ-СДС по отношение на новината, че Българска социалистическа партия ще внесе план за решение за събаряне на имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто преди дни основният прокурор го изиска по отношение на аферата „ Барселонагейт “.
„ Не ви ли прави усещане,
че бутонът „ enter “ работи на Гешев. Г-жа Нинова стои и като някой ѝ натисне бутончето стартира да играе друга роля от тази, която народът ѝ избрал – асистентка на господин Гешев, повтаря неговите тези “, съобщи националният представител Маноил Манев пред публицисти в Народното събрание. Той назова Нинова „ извънредно добра парламентарна актриса “.
„ Имаше ли аргументи това да се случи– да вземат участие в договаряния с нас, да беседват с нас, и внезапно да минат в друга позиция и по-късно да се включват в позиции на Гешев и прокуратурата. Има ли подозрения за някакви сили, с които ги държи – записи на лица, свързани с огромния въпрос за Нинова дали са продавани оръжия за Украйна или не, дали някой си е комуникирал с военнопромишления комплекс по нейно време “, попита Манев реторично и прикани от Българска социалистическа партия да отговорят.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР