Нинова: Нормално е при оставка на кабинета да има предсрочни

...
Нинова: Нормално е при оставка на кабинета да има предсрочни
Коментари Харесай

Нинова: Нормално е при оставка на кабинета да има предсрочни избори

Нинова: Нормално е при оставка на кабинета да има предварителни избори
Бих желала да разясня думите на премиера от през днешния ден, тъй като те са новината. Бих ги определила като по-цинични даже от думите на Валери Симеонов.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Стара Загора във връзка изказванието на министър-председателя Бойко Борисов, че не може да изиска оставка на Симеонов тъй като ще рухне цялата структура на обединението, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

„ Той през днешния ден споделя, в случай че желая оставката на Валери Симеонов, ще падне кабинетът. Т.е. сред това да поддържа майките и болните им деца в тяхното злощастие и това да остане на власт, той избира да остане на власт. Това е огромният цинизъм “, заключи Нинова. Според нея „ по този метод Борисов припознава думите на Симеонов и застава на същата позиция.

Нинова акцентира още, че министър председателят погазва всевъзможни конституционни и демократични правила, потвърждавайки, че в случай че падне държавното управление и не е той, ще настъпи безпорядък в страната, в случай че президентът Радев сформира длъжностен кабинет. Това е ред, открит от конституцията “, съобщи Нинова. Тя акцентира, че „ това не е безпорядък и се споделя правова страна, цивилен права, право на избор “.

Борисов да не плаши народа, хаосът го направи той, разяснява водачът на Българска социалистическа партия. Тя заключи, че е обикновено при оставка на кабинета да има едно служебно държавно управление, което да приготви предварителни парламентарни избори.

Нинова уточни още, че Борисов е трансферирал нещата при Красимир Каракачанов. Той сподели – патриотите да се схванат между тях, аз не мога. „ Волен Сидеров изиска оставката на Валери, в този момент е значимо какво ще каже Краси Каракачанов “, акцентира Нинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР