Нинова не може да казва за Зарков, че е обратен.

...
Нинова не може да казва за Зарков, че е обратен.
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Нинова за оцеляването си ще пожертва не само БСП, но и коалиционното правителство

Нинова не може да споделя за Зарков, че е противоположен. Това се споделя на гаменчетата по крайните квартали. Нинова мисли, че води борба на живот и гибел. Тя е на разновидността - аз съм Българска социалистическа партия, в случай че ме няма мене ще унищожа Българска социалистическа партия. Най-вероятно тя желае да прокара проект Б. Рискът е тя, а не Слави Трифонов. Рискът се споделя Корнелия Нинова. За жал без нея не може, сподели още той пред TV1 и TV+ в предаването на Веселин Дремджиев.

Той разяснява ситуацията на и договарянията: Страшно друга е политическата атмосфера. На договарянията нямаше кавги и палячовщини. Никой никого не наричаше безсрамник или изменник. Имаше спокойна, оптимистична бодрост. Не изнервеност. Не очакване, че ще стане дивотия. Тези момчета донесоха успокоение. Две са аргументите за това: народът се умори от кавги, желае усмиряване за общото благо; и второ - тези младежи ползват наученото във външния свят без да го побългаряват.

Гечев сподели какъв брой министри ще желае Българска социалистическа партия. " Демократична България " вършат анонс, че може би няма да желаят министри. Това са партийни анонси. Но няма кавги и надхитряне. Сега стартират рискови няколко дни - диалози на партийни водачи, не специалисти. Партийните водачи, в случай че не престават в същия дух - няма да има проблеми, счита Дайнов.

ГЕРБ са в тежко състояние, тъй като са силови играчи. Те би трябвало да се зъбят, да демонстрират мощ. Едновремнно с това следя доста властови фигури свързани с ГЕРБ, които заемат завой отвън ГЕРБ - кметове, основни редактори. Мислят за живота без ГЕРБ, уточни още политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР