Нина Добрев е звездата в нов филм - Болното момиче.

...
Нина Добрев е звездата в нов филм - Болното момиче.
Коментари Харесай

Нина Добрев е принудена да лъже, за да се събере с приятелките си

Нина Добрев е звездата в нов филм - " Болното момиче ". " People " разгласява извънредния филмов откъс за идната комедия режисьорката Дженифър Крам, която е и сценарист на кино лентата. Историята е за жена, която лъже, че има рак в обезверен опит да се събере още веднъж със приятелките си, с които като че ли се отчуждават.

" Когато Рен Пепър (Нина Добрев) усеща, че най-близките й другари се изплъзват, тя пуска дребна бяла неистина, която се трансформира в колосално, изменящо живота събитие ", гласи формален синопсис. Крам разяснява, че желала да опише занимателна история за женското другарство, показано през обектива на жена, която прави в действителност неприятни избори. " За моя наслада, Нина беше цялостна с възторг за предизвикването да я изиграе ", споделя Крам.

Трейлърът стартира с ретроспекция - демонстрира героите преди 15 години, когато Рен и приятелките й се любуват на странствуване, преди да се върнат към днешния ден и Рен да разсъждава по какъв начин те към този момент не не се мотаят дружно. Тя избухва: " Имам рак! "

Докато се бори с виновността и трудностите, които лъжата носи, Рен споделя по-късно в филмовия откъс: " Приятелите ми минаваха като насън през живота си и ме забравяха. Тези девойки са моето семейство, значат повече от кръвни родини ", споделя героинята.

Филмът ще бъде в киносалоните от 20 октомври, написа dnes.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР