Нина Димитрова и Васил Василев - Зуека застанаха до своето

...
Нина Димитрова и Васил Василев - Зуека застанаха до своето
Коментари Харесай

Нина и Зуека изпратиха абитуриентка! Не е за вярване как се е разхубавила Девина

Нина Димитрова и Васил Василев - Зуека застанаха до своето пораснало момиче на абитуриентския му бал, който беше на 26 май. 19-годишната Девина се дипломира в Международната гимназия " Златарски " в столицата, написа Блиц.
 



Ето какво написа Нина на персоналната си страница във Фейсбук, където разгласява и фотоси, във връзка празника на обичаната си щерка: " Хвърляй се самоуверено в обятията на живота, мое скъпо богатство и с обич го подчини на фантазиите си! Бъди щастлива, Девина! Благодаря на всички, които поддържат с любов щерка ми 19 години!

 Снимка на Nina Dimitrova.

Благодаря, че направихте 26 май 2018 година специфичен и запаметяващ се за нея! Благодаря на всички за поздравленията, пожеланията и подаръците, духовни и мирски, за абитуриентския бал на детето ми! "

 Снимка на Nina Dimitrova.

Девина също разгласява фрагменти от завършването на школото. Училището не е художествено, само че зрелостничката рисува прелестно.

 Снимка на Nina Dimitrova.

По мотив собствен портрет, изработен от Девина предходната година за рождения ден на майка си, в изявление щастливата родителка споделя, че това е занимание на щерка й.

Нина е безапелационна, че е подготвена да я поддържа във всичко, което реши да прави в бъдеще. Дори да напусне България.

 Снимка на Nina Dimitrova.

Нина Димитрова и Зуека се разделиха през 2012-та. Тя е режисьор, артист, създател на спектакъл " Кредо ", както и учител в НАТФИЗ.

Зуека също е актьор, познато лице от дребния екран, който има и 4-годишен наследник - Стефан от брака си с режисьорката Ани Вичева.

 Снимка на Nina Dimitrova.
 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР