нимка ФейсбукТази година нови изтребители ще бъдат в украинското небе.

...
нимка ФейсбукТази година нови изтребители ще бъдат в украинското небе.
Коментари Харесай

Зеленски : Тази година нови изтребители ще бъдат в украинското небе

нимка Facebook

Тази година нови изтребители ще бъдат в украинското небе. Това съобщи в петък президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщението си към нацията, представено от " Укринформ ".

 

" Днес сме в Харков. Посещението на Марк Рюте, министър-председател на Нидерландия. Заедно посетихме нашите воини - момчетата се възвръщат от раните си. Имах достойнството да им благодаря и да им връча държавни награди. Благодарен съм на всеки доктор, на всички наши медицински служащи, които избавят животи. Това е най-почтената работа. Заедно с Марк посетихме места в Харков, ударени от съветски ракети. Унищожени бяха елементарни жилищни здания, инфраструктурата на града... Важно е да се обезпечи по-голяма сигурност за Харков. Ние работим с всички водачи за подсилване на противовъздушната защита както тук, по този начин и в други градове. Светът има този капацитет и се нуждаем от задоволително обща увереност, с цел да накараме съветския гнет да загуби. ", описа за миналия ден Зеленски, предава news.bg. 

Днес имаме нов пакет от военна поддръжка за нашите воини от Нидерландия. Страната интензивно ни оказва помощ с Противовъздушна отбрана, с обединението F-16. Тази година нови бойни самолети ще бъдат в нашето небе и ние би трябвало да създадем тази година ефикасна, с цел да се защитим против съветските управляеми бомби, съветските самолети и техните ракети.

Подписахме двустранно съглашение за сигурност сред нашите страни - ангажименти за сигурност, съдействие в региона на сигурността. Това е седмото такова съглашение за сигурност с нашите сътрудници и това е мощно съглашение. Има избран размер на военна поддръжка на година - 2 милиарда евро. Има всички детайлности за взаимната ни работа и в областта на защитата, и в политиката, и в постигането на правдивост. Нидерландия поддържа основаването на специфичен арбитражен съд за съветска експанзия, поддържа нашата работа както в Украйна, по този начин и с сътрудници за изправяне на всички съветски военнопрестъпници пред правораздаването и поддържа усилването на глобите против Русия за войната.

Вече подготвихме дейна интернационална работа за март: ще има повече поддръжка, приготвяме нови съглашения за сигурност, нови съглашения за оръжия за нашите войски. Ключовото е, че Русия би трябвало да губи, а страната ни би трябвало да възвърне сигурността дружно с нашите сътрудници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР