НИМХ През нощта над по-голямата част от страната облачността ще бъде

...
НИМХ
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще бъде
Коментари Харесай

Новата седмица започва с много облаци и дъжд по Черноморието

НИМХ През нощта над по-голямата част от страната облачността ще бъде забележителна и тук-там в Източна България ще има валежи. Минимални температури сред 5° и 10°.

Утре след краткотрайно скъсване и понижение на облачността от югозапад тя ще стартира още веднъж да се усилва. Ще стартират и превалявания, които до вечерта ще обзет съвсем цялата страна и ще продължат и през нощта против вторник. На места, основно в Южна България, те ще са интензивни и с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури сред 15° и 20°.

Над Черноморието в утринните часове към момента ще има валежи, само че те ще спрат, а облачността краткотрайно ще се раздра. Вечерта облачността още веднъж ще се усили и през нощта против вторник по южното крайбрежие ще има превалявания. Ще духа до сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 15°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца. През деня ще продължи да се намалява.

Над планините ще бъде облачно с превалявания, тук-там и с гръмотевици. Над 2000 метра преваляванията ще са от сняг. Ще духа сдържан южен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 9°, на 2000 метра 3-4°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР