Нил Родни Смит, 57-годишен генерален директор на инвестиционната компания Infraccess,

...
Нил Родни Смит, 57-годишен генерален директор на инвестиционната компания Infraccess,
Коментари Харесай

Содом и Гомор: Мастит бизнесмен от "Уолстрийт" изневери на любовника си и умря по време на брутален секс с жиголо

Нил Родни Смит, 57-годишен общоприет шеф на капиталовата компания Infraccess, е бил открит мъртъв в личното си легло със следи от жестоки полови игри.

Полицаите са извадили последните му диалози и смс-и от мобилния телефон и са разбрали, че преди гибелта си той е поканил на посетители някакъв млад мъж. Съседите, които чули звук са удостоверили, че двойката се е занимавала със секс, написа " Дейли мейл ".

Когато пикантните звуци утихнали комшия разкрил, че мистър Смит е мъртъв. На тялото на жертвата не са открити никакви контузии, само че проверяващите не изключват версията, че може да е осъществено хитро ликвидиране. Починалият е открит без облекла с възглавница върху главата, а в ястата му била затъкната забрадка.

Сега служителите на реда преглеждат записите на камерите за видео наблюдаване и ревизират всички мъже, които са посетили зданието в деня на убийството.

Следствието към този момент има заподозряни и в този момент се прецизира дали това е бил жиголо на повикване или любовника на Нил Смит.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР