Никс ​​са по-добри, докато четете това, отколкото бяха по това

...
Никс ​​са по-добри, докато четете това, отколкото бяха по това
Коментари Харесай

Леон Роуз разбра от какво се нуждае Никс, за да се превърне в по-голяма заплаха – и го направи

Никс ​​са по-добри, до момента в който четете това, в сравнение с бяха по това време през вчерашния ден, или предходната седмица, или предишния месец. Това е мярката на общоприет управител в крайния период за търговия и това направи Леон Роуз, до момента в който часовете тиктакаха към 3 часа в четвъртък следобяд.

Но има и освен това за това, повече от това, че Роуз просто трансферира няколко избора от втори кръг, трима малко употребявани играчи и Куентин Граймс — който в последно време беше изпаднал в недружелюбност — с цел да докара обичания на Том Тибодо Алек Бъркс се връща в кошарата, с цел да докара Боян Богданович и бездънното му стрелбище в градината. Роуз трансформира Никс в по-смела опасност този сезон (когато е здрав), без да жертва опцията за огромен размах идващото лято. Той подписва тази договорка, без да се отхвърля от запасите си от избори от първия кръг, и придобива два изтичащи контракта в договорката.

Никс ​​вече имат ротация от 10 индивида, в случай че изберат да стигнат толкоз надълбоко, това е по-добре от всички, които са имали от години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР