Никоя терористична организация все още не е поела отговорност за

...
Никоя терористична организация все още не е поела отговорност за
Коментари Харесай

Ислямистите ликуват за касапницата в Страсбург, насъскват се за още терор като клането в Берлин

Никоя терористична организация към момента не е поела отговорност за офанзивата, оставила няколко натрупа в Страсбург тази нощ. Въпреки това  поддръжници на Ислямска страна приветстват офанзивата и загатват, че тя се е случила единствено " дни след нашите закани ", оповестява SITE Intelligence Group, която следи джихадските организации, написа express.co.uk, представен от Блиц. 

``
реклама

Рита Кац, шеф на SITE Intelligence Group, споделя, че ислямистите са пуснали пропагандни плакати, призоваващи почитателите им да извършат офанзиви, сходни на всеобщото кръвопролитие в Берлин. Тя добави: " Подобни закани са постоянно срещани по това време на годината. "

Припомняме, че френските управляващи търсят 29- годишния Шериф Шекат за терористичния атентат нощес до коледен базар в Страсбург. Той откри пукотевица нощес в 20 ч. локално време (21 ч. българско време) в центъра на града. Убити са трима души, а 12 са ранени. Шестима от ранените са в тежко положение.Това е информацията на формалните френски управляващи, макар че по-рано беше обявено и за четвърта жертва на нападението.

29-годишният Шериф Шекат е трябвало да бъде арестуван по-рано същия ден по съмнение в съучастничество в ликвидиране и обир. Избягал е с такси, като е заплашил водача. Той е прочут на полицията с закононарушения, които не са свързани с тероризъм. Имал е присъди във Франция и в Германия, и е лежал в пандиза, заяви още Кристоф Кастанер. В дома на нападателя са открити гранати. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР