Никоя от политическите формации не може да каже в момента

...
Никоя от политическите формации не може да каже в момента
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Никоя от политическите формации не може да каже дали март отиваме на нови избори

Никоя от политическите обединения не може да каже сега дали март месец отиваме на нови избори или след една, или две години. Все още се вършат опити да се водят диалози въз основа на цели и тактики. И гласно можем да подкрепим ГЕРБ при първия мандат, само че зависи от целите, които ще се слагат на масата.

 

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

" Ако някой разчита, че е пристигнало времето, че той само ще изкара 121 или 130 гласа и ще ръководи еднолично, България не е в това положение сега, тъй като едноличното ръководство на президента не оказва помощ на демокрацията в България. Трябва да създадем тъй че Народното събрание да си стъпи на крайници ", добави Рамадан Аталай.

Той акцентира, че опитите за сформиране на държавно управление с първия мандат би трябвало да продължат. Според Рамадан Аталай е време да се направи съдружно държавно управление или такова на целите.

" Предишната коалиция се разпадна, тъй като парцелира всяко министерство, нямаше връзка и надзор от страна на другите партии ", добави Рамадан Аталай и сподели, че няма по какъв начин Движение за права и свободи да няма предпочитание да влезе във властта. По думите му Кирил Петков и Асен Василев желаят да вземат още веднъж ръководството, с цел да се опитат да заличат всички безобразия, свързани с енергетиката и пенсиите.

Той разяснява въвеждането на новите изборни правила с думите, че доверието в машините към този момент го няма.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР