Никоя фирма няма интерес да работи некачествено, но никой не

...
Никоя фирма няма интерес да работи некачествено, но никой не
Коментари Харесай

За некачествените ремонти виновни били отделни работници, смята Фандъкова

Никоя компания няма интерес да работи некачествено, само че никой не може да подсигурява, че дадена бригада, или обособен строител, няма да си свърши неприятно работата. С тези думи кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява свадите към некачествените поправки в столицата.

Тя добави, че в обстановката няма нищо изключително, а просто тази година са били осъществени и продължава работата, по доста обекти. Фандъкова разгласи, че се радва на интензивността на жителите, които подават сигнали за некачествени поправки.

" Всяка неправда се отстранява за сметка на изпънлнителя. Прекратихме и догововора на компанията, ремонтирала " Шипченски проход ". Освен това, компании, позволили некачествени поправки, няма да могат да вземат участие в състезания още веднъж ", заключи кметът на София.

Фандъкова посочи, че няма да приключва контракти, като ПР-акция, както желали някои общински съветници. До тази стъпка се стигало единствено при съществени причини.

Коментирайки велоалеята на улица " Георги Раковски ", обособяването на която провокира доста мнения, кметът при призна, че в плана е имало много неправилни решения и рецензиите са бяли основателни. Общината обаче се съобразила и минусите се коригирали.

Фандъкова напомни, че преди велоалеята на улицата непрестанно е имало паркирани коли и отново се е употребили единствено по една лента на посока. Кметът на София добави, че при основаването на плана за продължението на велоалеята от Кристал до тази на бул. " Дондукъв " ще има срещи и разисквания с неправителствени организации и всички оферти са добре пристигнали.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР