Никой в дискотеката в Правец, където синът ни е колабирал,

...
Никой в дискотеката в Правец, където синът ни е колабирал,
Коментари Харесай

Родителите на натровеното с райски газ момче: Никой не е звънял на 112

Никой в дискотеката в Правец, където синът ни е колабирал, не е звънял на телефон 112 да повика помощ, макар, че детето ни е било в безпомощно положение. Всъщност то е занесено в незабавното от своя другар на ръце. Това описаха в предаването на " Нова тв " " На фокус с Лора Крумова " майката и бащата на 15-годишното момче, което попадна в болница откакто в дискотека в Правец смеси алкохол с божествен газ.

Елица Йорданова, майката, описа, че вечерта на случая са го търсили няколко пъти по телефона, до момента в който в един миг той спрял да дава отговор. Впоследствие бащата звъннал и вдигнала жена от незабавното, която ги призовала да дойдат незабавно.

След като излезли от болничното заведение, двамата отишли до дискотеката, с цел да ревизират какво тъкмо е станало. Установили, че никой не е звънял на 112, без значение, че детето им е било в безпомощно положение. Синът им в действителност бил занесен от собствен другар на ръце до незабавното поделение на локалната болница. Елица поискала и записи от охранителните камери, които още не са й дадени.

Управителят на заведението се отнесъл нападателно към двамата родители в същата вечер. Видяла на пейката пред дискотеката момче на същата възраст, което е изглеждало по същия метод като сина й, също никой не му обърнал внимание. Освен това двамата родители се шокирали, че на такова място имало ужасно доста деца под 18-годишна възраст, които въобще не би трябвало да бъдат пускани в дискотеката без придружители.

На идващия ден майката срещнала връстник на своя наследник в града, който й признал, че той също се отровил с алкохол и божествен газ същата вечер, просто не е колабирал.

" Нидерландия, където живеем непрекъснато, още няма законодателство, което не разрешава райския газ. Но там в доста обитаеми места на общинско равнище се издават такива забрани, до момента в който чакат казусът да се реши на национално равнище ", сподели Елица Йорданова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР