Никой от зрителите на На кафе не очакваше да види

...
Никой от зрителите на На кафе не очакваше да види
Коментари Харесай

Изненада: Ромина Тасевска цъфна при Гала в „На кафе”

Никой от феновете на „ На кафе ” не очакваше да види Ромина Андонова-Тасевска  още веднъж при Гала. Но в първия ден след коледната отмора русокоската се върна при някогашните си сътрудници. Шармантната моделка, която е носителка на купата Мис България очевидно тъгува за сътрудниците си  и не се усеща удобно на новия си пост като водеща на правосъдното шоу.

А и феновете не я харесват, съпоставят я с Нана Глдуиш и виждат, че Ромина непрестанно прави неточности. Явно материята й е непозната и публиката напряко не може да я понася. Затова по сериозните от тях ежедневно я заливат с мръсотия. А това се отразило на психологичното положение на майката на три деца.Тя била сюрпризирана, че публиката не й спомага и не й симпатизира. А я залива с тиня. А Ромина не е привикнала да я чернят така  и дори към този момент се имала за журналистка и водеща на съществено юридическо предаване.Свикнала е единствено на похвали, а не на хейт. Почитателка на „ Съдебен спор ” написа: ”Много, но доста ми липсва Нана, тая новата се мъчи да подражава на Гладуиш, единствено, че не й се получава. Не мога да я претърпявам и поради нея стопирах да виждам предаването! ”

А през изтеклата седмица потеглиха клюки, че има възможност Нана да се върне на екран. И да води „ Съдебен спор ” онлайн. Така, че след Нова година ще стане ясно каква ще е ориста на Ромина и дали още веднъж ще е панелист в „ На кафе ”след неуспеха в „ Съдебен спор ”.

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР