Никой от нас не може да види бъдещето, дори медицинските

...
Никой от нас не може да види бъдещето, дори медицинските
Коментари Харесай

Простият тест за ръкостискане може да разкрие неща за вашето здраве - включително риск от ранна смърт

Никой от нас не може да види бъдещето, даже медицинските експерти, само че това не значи, че не би трябвало всички да сме нащрек за признаци, че здравето ни не е в най-хубава форма или че нещо в тялото ни неотдавна се е трансформирало. Въпреки че в никакъв случай не можете да знаете сигурно тъкмо какъв брой дълго ще живеете, има някои неща, които могат да покажат действителното положение на вашето здраве, в това число дали може да имате съществено здравословно положение, което може да докара до преждевременна гибел.

Много фактори влизат в деяние, когато се обмисля вероятността от ранна гибел или живот до дълбока напреднала възраст, и те включват какъв метод на живот водите и всевъзможни болести, към които сте генетично предразположени - само че има един необикновено бърз тест, който можете да извършите сами и който може да покаже в какво положение е вашето здраве.

Тестът включва просто здрависване на различен човек и дешифриране какъв брой мощен е вашият захват, тъй като уязвимост при захващане може да предскаже, че сте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР