Никой от жителите на Ново Паничарево не вярва, че местният

...
Никой от жителите на Ново Паничарево не вярва, че местният
Коментари Харесай

В Ново Паничарево никой не вярва, че местният директор е блудствал с ученичка

Никой от жителите на Ново Паничарево не има вяра, че локалният шеф е блудствал с ученичка. За случая ви разказахме през вчерашния ден в bTV Новините – момиче в горните класове на учебното заведение е снимало с мобилен телефон блудството на към този момент някогашния шеф на локалното учебно заведение.

Директорът беше арестуван в понеделник по време на следобедните занимания на учениците. Той е на 58 години и има близо 20-годишен стаж на този пост. Според преподаватели малко преди случая е имало спор сред него и майката на набедилата го учителка.

Междувременно проверяващите настояват, че казусът не е индивидуален и са разпитани още три девойки от учебното заведение.

„ До момента не са дошли никакви тъжби и сигнали при нас, уличаващи активността на директора”, съобщи Виолета Илиева от локалния инспекторат по образованието. По думите й най-важната задача сега е да се намерят експерти, които неотложно да стартират работа с децата в учебното заведение.

Колегите на задържания шеф също не могат да повярват на обвиняванията.

Междувременно стана ясно, че пострадалата 14-годишна ученичка е била недисциплинирана, разхвърляна, постоянно повишавала глас по време на образователните часове.

По-късно през днешния ден прокуратурата ще изиска непрекъснатото задържане на мъжа.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР