Никой няма запазено в джипа на премиера Бойко Борисов, но

...
Никой няма запазено в джипа на премиера Бойко Борисов, но
Коментари Харесай

От джипа Николай Нанков виждал и решавал реални проблеми

Никой няма непокътнато в джипа на премиера Бойко Борисов, само че може би през джипа решаваме проблемите на хората . Toва съобщи зам.-регионалният министър Николай Нанков в утринния блок на Българска национална телевизия.

По думите му там, където има проблеми и потребност от бързи, съответни и навременни дейности - и те се вземат. " През джипа се вижда светът по различен метод и не с оня хейт и негативизъм , който се постанова през последните месеци и години, наклонността е в действителност да става по-критикарска. Виждаме позитивните неща, освен отрицателните. През джипа една партия е постоянно близо до хората и съумяват да се вземат най-бързите и съответни проблеми. Виждаме, че през джипа не се задават проблемите, а противоположното - вземат решение се проблемите ", безапелационен бе Нанков.

Той посочи, че хората в джипа не са оня вид диванни или жълтопаветни политици, а са създали доста и това било видно. През джипа ние достигнахме до оптимален брой хора и това, което стана като ежедневни старания в региона на строителството, само че и във всички останали сфери решенията се предават и доближават до необятен кръг от общност, уточни Нанков.

Нанков регистрира, че записаните са над 2 200 , като 990 от тях са дейни. За предходната година има към 40 остарели свлачища, които са се задействали отначало.

Само за януари 2021 година има над 50 новообразувани и новорегистрирани свлачища в страната, само че аргументите съгласно Нанков за това са климатичните промени , свързани с високите температури, навлажняване на почвата и на скалните масиви.

Отделени са към 500 млн. лева и се работи превантивно по съвсем 100 свлачища и срутища на територията на републиканските пътища. " Трайно и дълготрайно свлачищата не се укрепват декември, януари и февруари, а в летните и есенните месеци. Сега се правят единствено палеативни спешни мероприятия ", изясни Нанков.

Той не е склонен с изказванията, че всичко, което е направено, се е развалило и счупило. Нанков съобщи, че сега се ремонтират неща, направени от държавното управление на Сергей Станишев .

Във вторник стартира ремонтът на нови 40 км на Автомагистрала " Тракия " към Стара Загора . Ремонтът на тунел " Витиня " на Автомагистрала " Хемус " пък ще завърши - чака се осветлението от немски снабдител. " В България строим най-евтино в Европа . Средно у нас малко над 3 300 000 евро на километър. В прилежаща Румъния - малко над 6 млн., в случай че дам за образец една Словакия - 13 млн. ", сподели още зам.-министърът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР