Никой нормален човек не може да бъде против конвенцията за

...
Никой нормален човек не може да бъде против конвенцията за
Коментари Харесай

Каракачанов: Пол е как ви е създал творецът, не дали сте...

Никой естествен човек не може да бъде срещу конвенцията за отбрана на дамите от принуждение. Тук никой не възразява. Но около тази спогодба се пробутват и други неща. Няма за гей браковете. Тези неща се пробутват тънко. Замяната на биологичната категория пол с обяснението, че пол е обществено разбиране. Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов.

Пол е по какъв начин ви е основал създателят, а не дали ходите с панталон, бурка и така нататък Най-важното, което би трябвало да мислиш в българската войска е да обичаш и защитаваш родината си. В армията отиваш и не започваш да претендираш за по-различни правила. Ако отиваш в армията, с цел да служиш, а не да създаваш прецеденти, нямам нищо срещу “, добави Каракачанов. Големият проблем е, че западното общество, на което принадлежим и ние, се отхвърля от своите полезности и се стреми единствено към благополучие и облекчаване на своите потребности. Честно казано спорим за маловажни тематики.

„ Основната ми грижа откакто си отида и от политика и така нататък, моят народ да продължи да съществува. “, уточни Каракачанов.
тагове каракачанов трети пол насилие
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР