Никой никога не знае какво ще му предложи съдбата. Днес

...
Никой никога не знае какво ще му предложи съдбата. Днес
Коментари Харесай

Адвокат, биолог, антрополог?! Тези холивудски звезди имат повече от странни професии

Никой в никакъв случай не знае какво ще му предложи ориста. Днес си вършим проекти за едно, на следващия ден се случва друго и това, плануваното, остава единствено в предишното. Това важи с цялостна мощ за висшето обучение. Колко хора познавате, които работят по специалността си?

Е, същото е и в света на богатите и известните. Като деца те са си представяли, че ще бъдат лекари, юристи, архитекти, а през днешния ден са световноизвестни артисти, музиканти и реализатори. Ето някои такива образци!

Виж още: Красиви и сполучливи: Най-известните близнаците, които се трансфораха в топ инфлуенсъри 

Джерард Бътлър

Актьорът, който е чест посетител на родината ни, е приключил право в университета в Гласгоу. Той даже работи известно време по специалността си, само че едно пътешестване до Единбург за кино фестивал трансформира живота му вечно. Тогава той гледа Трейнспотинг и е очарован от артиста в основната роля. " Това е животът, който желая да пребивавам. И аз го мога! Знам, че го мога. Но това към този момент е невероятно, аз съм на 25 година Пропуснах опцията си ", си споделил тогава артистът. Е, седмица по-късно получил първата си роля.

Виж още: 5 признака, че си на море в България 

Ева Лонгория

Актрисата има магистърска степен по изкуства от държавния университет на Калифорния. Преди това пък е приключила кинезиология в Тексас. 

Арнолд Шварценегер

Той става най-известен като бодибилдър и в действителност триумфите му във фитнеса го изстрелват към всичко останало. Но малко прочут факт е, че Шварценегер има тапия от Международен лицей по бизнес и стопанска система. 

Виж още: Горещи и екзотични: Най-сексапилните турски актриси 

Лиза Кудроу

Актрисата е желала да поеме по пътя на татко си и по тази причина приключва биология. 

Хю Лори

Не, не е приключил медицина, въпреки и най-известен артистът да е в ролята на доктор Хаус. Актьорът е бакалавър по антропология и археология с тапия от Кембридж. Това в действителност бил фамилен " поминък " и той просто поел по стъпките на родителите си.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР