Никой не знае какво идва. Никой няма ясно дефинирана цел.

...
Никой не знае какво идва. Никой няма ясно дефинирана цел.
Коментари Харесай

Бизнесменът Красимир Стойчев коментира връзките на председателя на НС Вежди Рашидов с Мултигруп

„ Никой не знае какво идва. Никой няма ясно дефинирана цел ”. Това съобщи предприемачът Красимир Стойчев в предаването „ На фокус ” по Нова телевизия.

За опитите да се сътвори държавно управление, той сподели: „ Ако сплотяването срещу президента е метод на образуване на държавно управление, по-добре да го няма ”. Тук постоянно над 20% са от тези, които вървят със мощните на деня, изясни изборния резултат от 2 октомври Стойчев.

„ Много подозрително е, че ще сформират държавно управление. Прекалено доста несъгласия натрупаха последните 12 г ”. добави той.

Относно рухването на предходното държавно управление на Политическа партия, водено от Кирил Петков, Стойчев сподели, че не може да издържи структура от орел, рак, щука и още нещо. „ Целите им бяха тотално разнообразни. Нямаше по какъв начин Политическа партия да проецира някакво ново виждане с обединението, в която бяха. Те донесоха разочарования, тъй като изпаднаха в тежък популизъм ”, сподели предприемачът.

Относно клиповете с присъединяване на ръководителя на 48-ото Народно заседание скулпторът Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко с управлението на " Мултигруп ", той сподели, че един човек на изкуството нормално има меценати, които най-вече го купуват и може би тогава това са били те. „ Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко е човек, прекомерно изтощен за политическа роля, в този момент го употребяват всички с това, че е безопасен ”, заключи Стойчевски.

„ В момента политиката е изкуство на безобидността в България. Единственото, което ги сплотява е опълчването на президента – той сплотява всички партии против себе си ”, продължи предприемачът.

Относно репликите, отправяни от водача на Бойко Борисов към президента Румен Радев Стойчев съобщи, че не е уверен, че те приказват на един език.

„ В целия свят президентът е старейшина, изтощен от борбите. В България избираме амбициозни и относително младежи. Конституцията би трябвало да бъде изменена. … Тук постоянно проецираме еднолично водачество – Царя (Симеон Сакскобургготски), Генерала – (визираше Бойко Борисов), Командира – (Иван Костов) … същеврменно шизофренистично споделяме, че има национално заседание. Това е неуместно ”, изясни Стойчев.

За обстановката с газа той сподели: „ Нито един момент не е имало проблем с газа в България. В България газът е към 7-8% от енергийния баланс, от които огромен % – за „ Топлофикация София ”.

За Стойчев казусът за еврото не е политически въпрос. „ Всеки българин, който пътува, го знае. Рискът за кредитиране ще отпадне. Това е чист бизнес. Еврото е най-хубавото нещо, което ще се случи на тази страна ”, съобщи той.  

 „ Когато хората не имат вяра в нищо, те имат вяра във всичко ”, съобщи Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР