Никой не заслужава да живее по този начин.С тези думи

...
Никой не заслужава да живее по този начин.С тези думи
Коментари Харесай

Джони Деп: Никой не заслужава да живее по този начин

Никой не заслужава да живее по този метод.

С тези думи Джони Деп завърши свидетелските си показания, траяли четири дни, по делото, което заведе за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Той удостовери, че се счита за жертва на домошен тормоз.

Той беше подложен на пресечен разпит от юриста на Хърд, Бен Ротенборн, оповестява Си Ен Ен.

Деп трябваше да дава отговор за аудио записи на свадите му с Амбър, както и да изяснява дали тя е била единственият човек, който е имал проблем с неговото алкохолно пристрастяване.

" Ако някой е имал проблем с моето пиянство в някой миг от живота ми, този някой съм бил единствено аз ", сподели Деп.

" Упражнявах принуждение над самия себе си ", добави той.

Джони Деп съди някогашната си брачна половинка за 50 млн. $ за накърняване на положителното му име поради публикация от 2018 година във " Вашингтон пост ". В обявата отпреди четири години Хърд се разказва като обществена фигура, подложена на домашно принуждение. Името на Деп тогава не е упоменато, само че за времето, за което тя приказва, е омъжена за холивудската звезда.

Деп и Хърд се срещат през 2009 година, женени са за малко от 2015 до 2016 година Двамата взаимно се упрекват във физическо принуждение по време на връзката си.

Процесът, който стартира на 11 април, би трябвало да продължи 6 седмици. Амбър Хърд още не е свидетелствала.

Разпитван от своята адвокатка Джесика Майерс, Джони Деп изясни, че постоянно напускал стаята или къщата, с цел да спре свадите.

" Никой не заслужава да живее по този метод ", сподели още той, като разказа връзките си с Хърд към края на връзката им като " ужасяващи ".

Майерс пусна запис от 2016 година на диалог сред двамата съпрузи. В него Хърд показва терзание, че е изгубила репутацията, откакто медиите оповестяват, че във връзката им има принуждение. После прибавя, че никой няма да повярва на Деп, че той е бил унизеният.

" Какво отговорихте на думите на Амбър Хърд: " Кажи им, Джони. Кажи им - аз, Джони Деп, мъж, съм също жертва на домашно принуждение, и дано забележим какъв брой души ще застанат на твоя страна "?, попита адвокатката.

" Казах: Да, жертва съм ", беше отговорът на артиста.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР