Никой не си задава въпроса защо точно сега се появява

...
Никой не си задава въпроса защо точно сега се появява
Коментари Харесай

Михаил Миков: Да сечем евромонети, за да поемем част от дълговете на големите страни в Европа, това ли е цената на Шенген?


" Никой не си задава въпроса за какво тъкмо в този момент се появява това - с цел да обслужи прекомерно комфортно " неприятните българи ", които нямат място в Шенген. Има и български играчи в цялата работа, които озвучават сполучливо тази теза ", заяви бившият вътрешен министър и някогашен ръководител на Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му законът споделя, че когато служител на реда е атакуван, когато би трябвало да противодейства против закононарушения, той има правила, по които работи – да вземем за пример, предупредителни изстрели.

" Абсолютно върви акция против България, това е ясно, и ние по никакъв начин не се пазиме. Някои хора, които се мислят за политици, " Продължаваме промяната " са най-активни в тази линия на държание, не престават да хулят България ", настоя гостът пред Bulgaria ON AIR.

Той изясни, че персоналните им връзки, борбата им за пари, слагат на карта бъдещето на България освен за Шенген, а и в енергетиката.

" Не знам за какво президентът промени позицията си и счита, че следващата година ще влезем в Шенген. Ще сечем евромонети, с цел да можем да поемем част от задълженията на огромните страни в Европа. Това ли е цената на Шенген ", попита Миков.

Според него несъмнено " някакъв кабинет ще се сформира ", в случай че не с първия, то с третия мандат.

" Проф. Габровски е неоспорим престиж в своята компетентност, огромният въпрос е каква политика ще организира този кабинет. Кабинетът е средство, не е цел, задачата може да бъде съответна политика ", посочи Миков.

Той разяснява и проблемите в енергетиката, като изрази мнението си, че най-гласовити са тези, които са протестирали и са направи по този начин, че да не се построи АЕЦ " Белене " и в този момент са най-активни по тематиката да се затвори Топлоелектрическа централа " Марица ".

" Парадоксално е, че средствата, които ще получим по Плана за възобновяване, са по-малко от потенциала и опциите на българската енергетика. Двата блока на Козлодуй, в случай че бяха обезпечени да работят по-дълго, България в този момент щеше да е най-богатата страна ", акцентира Миков.

Той уточни, че ни държат във втората група на европейските страни и това не е европесимизъм. Миков е безапелационен, че България би трябвало реалистично да пази своите ползи.

" Интерпол има отчет, в който споделя, че Холандия генерира голяма престъпност и може би половината опиати влизат през пристанищата на Ротердам и Амстердам. Там и проституцията, и детската порнография не са противозаконни действия. Същите тези хора имат самочувствието, тъй като очевидно не виждат в нас дарба за опозиция, за явен диалог и слагане на условия ", изрази мнението си гостът.

Той разяснява и новото ляво обединяване, като сподели, че не е това методът съперниците на Корнелия Нинова да събират партии отвън, с цел да вземат решение вътрешен проблем на партията или да залъгват останалите, че ще създадат нещо общо.

" Тревожните процеси в си остават. Не знам какво ще се яви на изборите, ново ляво за мен няма. Има същинско и ерзац ", заключи Миков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР