Никой не се ражда с мускули, но пък голяма част

...
Никой не се ражда с мускули, но пък голяма част
Коментари Харесай

Любима звезда и инфлуенсър показа как е изглеждал преди трансформацията си

Никой не се ражда с мускули, само че пък огромна част от мачовците у нас не помнят моментите преди да издуят бицепсите. Избиват комплекси да покажат свои фотоси от детството или преди момента на започване на промяна на тялото.

Един от сполучливите български инфлуенсър Кристиан Кирилов, който е и обичаната звезда от " София денонощно ", не страда от такива комплекси и сподели своя фотография от детските си години.

Кристиан, който от известно време се изявява и в попфолка в дуети със своята брачна половинка Джулия, не се тормози да покаже по какъв начин е изглеждал като дете. Когато си е мечтаел да наподобява като Дуейн Джонсън, а по-късно е запретнал ръкави в сбъдването на тази своя фантазия.



Към днешна дата Кристиан Кирилов е един от най-успешните ни мъжки фотомодели с сполучливи сесии отвън рамките на България. Татуираното му тяло е идеал за всяка жена, а пък мъжете се подтикват да дадат максимума от себе си и най-малко малко да се приближат до неговата фигура, написа Шоу блиц.

От сторитата на Кристиан проличава, че той прекарва огромна част от времето си във фитнес залата в уморителни тренировки. Използва времето си и в ползотворни разходки из планината, само че не не помни от къде е тръгнал и че е бил недъгав като дете, а за фантазиите се желае непримиримост и неизменност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР