Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си

...
Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си
Коментари Харесай

Влизаме в правия път с „Лошите момчета“ само в кината през април

Никой не се е провалял толкоз впечатляващо в опита си да бъде добър, колкото Лошите момчета. Този април, основаната по известната поредност бестселъри на York Times, извънредно занимателна и развлекателна екшън комедия на DreamWorks Animation, ще ни срещне с изпечена в незаконния поминък група животни, които ще се опитат да създадат най-дръзката си машинация до момента: да се трансфорат в образцови жители.

На света в никакъв случай не е имало петима другари, толкоз печално известни, колкото Лошите момчета – ослепителния джебчия господин Вълк, опитния разбивач на сейфове господин Змия, невъзмутимия занаятчия на дегизировките господин Акула, елементарно палещият се „ повече мускули, по-малко ум “ господин Пираня и притежаващата извънредно изострен език госпожа Тарантула.

След години на безброй кражби и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-сетне е хваната и с цел да ги избави от пандиза, господин Вълк подписва договорка (която няма желание да спазва) – Лошите момчета ще станат положителни. Но дали? Под управлението на ненадминатия знак на положителното в техния град – очарователното (но много арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезнали в правия път. Скоро обаче господин Вълк стартира да подозира, че правенето на положително в действителност може да му даде това, за което постоянно е копнеел скрито: да бъде признат (такъв, какъвто е). Когато нов изверг заплашва града, господин Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат... Добрите момчета. Ще съумеят ли Лошите момчета да станат в действителност положителни или природата им на злодеи ще надделее и този път? Но какво значи да си „ в действителност добър “? Възможно ли е под фасадата на привидната добродетел да се крие нещо по-лошо? И ще могат ли петимата приятели да превъзмогнат търканията между тях, да останат дружно и да спасят града от крах? Намигване към един най-популярните и обичани кино жанрове, със закачки към редица известни класики, измежду които Глутница кучета и Бандата на Оушън, Лошите момчета предлага извънредно занимателна и поучителна история, със незабравим екшън и впечатляващ образен жанр, и ще допадне както на най-малките, по този начин и на феновете на филмите за кражби и тези, които търсят по-зряло анимационно забавление. Режисьор на Лошите момчета е Пиер Перифел (Кунг-фу панда), а сценаристи са Итън Коен и Хилъри Уинстън, по поредицата романи на Арън Блейбли. Продуценти са Деймън Рос и Ребека Хънтли. Изпълнителни продуценти са Арън Блейбли, Итън Коен и Патрик Хюс.

Ставаме част от Лошите момчета от 1 април единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР