Никой не работи по изграждането на скоростния път между Ботевград

...
Никой не работи по изграждането на скоростния път между Ботевград
Коментари Харесай

ВИДЕО доказа: Никой не работи по изграждането на скоростния път между Ботевград и Мездра

Никой не работи по построяването на скоростния път сред Ботевград и Мездра, научи организация BulNews. Това излиза наяве от клипове, снимани на 1 юли. 
Ентусиаст е прелетял с дрон над Лот 1 и 2. Направените от него фрагменти демонстрират, че затвореният Е-79 е като пустиня. На двете 15-ина минутни видеа не се вижда жив човек. Има ситуирана строителна техника, която обаче стои неподвижна. 
Справка в календара демонстрира, че 1 юли е бил събота, затова почивен ден. Е-79 обаче бе затворен едвам няколко седмици преди този момент. Ако компаниите реализатори желаят да спазят периодите по плана се допуска, че те би трябвало да се възползват от всички подобаващи за работа условия. 
Припомняме, че интернационалният път Е-79 беше затворен на 10 юни, а срокът за неговото отваряне е до 1 декември. Фирмите, които извършват дейностите, са обединяване „ ГЕОПЪТ ЛОТ 1 “, с участници: „ Геострой “ и „ Пътстрой-92 “ за сектора сред с. Лютидол и Ботевград и " Европейски пътища " и " Водно строителство - Благоевград " от групата на " Грома холд " и словашката " Вахостав " - за трасето от Мездра до Лютидол.
На старта на дейния летен сезон, когато толкоз доста хора пътуват за отмора, водачите са принудени да минават по „ кози пътеки “ из Балкана. Освен, че по този начин придвижването е в пъти по-бавно, е и доста по-опасно. Фирмите от Северозапада пък търпят големи финансови загуби поради загубата на време и по-високия разход на горива.
Надеждите, че до края на годината хората ще могат да пътуват в естествени условия, се изпаряват с всеки минал ден поради мързела на строителите, които не извършват това, поради което са прибрали тлъсти суми пари.



Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР