Никой не очакваше да види 47-годишната Нети да прави това.

...
Никой не очакваше да види 47-годишната Нети да прави това.
Коментари Харесай

Никой не очакваше да види 47-годишната Нети да прави това

Никой не очакваше да види 47-годишната Нети да прави това. Половинката на Дони съкруши почитателите си в обществените мрежи с един безукорен шпагат, който несъмнено е неосъществим за реализиране от по-голямата част от популацията. 

Уви, пеещата актриса постави по-младите си колежки в дребния си джоб, показвайки по какъв начин поддържа тази съвършена фигура. 

За нейната еластичност и пъргавина си мечтае всяко второ младо момиче, пък какво остава за дамите на нейната възраст. Уменията си тя показва на клипче в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин е паднала на шпагат и стои по този начин много дълго време. Тя прави разнородни извършения в тази поза, като съумява даже да легне напред, без да събере краката си, а по-късно – още веднъж да се изправи.

Личи си, че Нети не изпитва никакво усложнение при осъществяването на тези сложни извършения. Със сигурност за нея те са ежедневна процедура и може да служи за образец на младото потомство, което става все по-мързеливо и мързеливо към здравето и тонуса си.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР