Никой не очаква някой от Ролс-Ройс да те нападне. Така

...
Никой не очаква някой от Ролс-Ройс да те нападне. Така
Коментари Харесай

Борисов: Никой не очаква някой от Ролс-Ройс да те нападне

Никой не чака някой от " Ролс-Ройс " да те нападне . Така министър председателят Бойко Борисов похвали Министерство на вътрешните работи за интервенцията на съвещанието на Министерски съвет.

Такива съществени хора са гонени и министър-председателят не е виждал толкоз оръжия в " Ролс-Ройс ". Вчера от Националната организация за приходите - Национална агенция за приходите ревизира 55 коли " Ролс-Ройс ".

Собственици на първокласни коли " Ролс Ройс " са укрили налози за милиони левове , излиза наяве от писмен отговор на министъра на финансите Владислав Горанов на въпрос на депутата от Българска социалистическа партия Красимир Янков.

Миналата година са предоставени проверки на 55 жители и компании , притежаващи леки коли " Ролс-Ройс ". Приключили са 47 от тези проверки като с тях са открити спомагателни данъчни отговорности за 2,29 млн. лева ., показва министър Горанов.

Освен това заявената загуба от тестваните компании е понижена с 9,86 млн. лева . Оказва се, че компании заявяват загуби в големи размери, а в това време купуват първокласни коли " Ролс-Ройс ".
 12 нови ролс-ройса са регистрирани у нас през 2019 година
12 нови ролс-ройса са регистрирани у нас през 2019 година

Продажбите на първокласни коли у нас са близо 10%...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР