Никой не обича дъжда в Пловдив! Той е неприятен не

...
Никой не обича дъжда в Пловдив! Той е неприятен не
Коментари Харесай

Тая мадама с червено якенце, барабар с тима мъжаги, спретнаха страшен екшън в Пловдив

Никой не обича дъжда в Пловдив! Той е противен освен за пешеходците с чадъри, само че и за водачите, които по традиция влизат в клопката му... Вероятно тъкмо дъждът (и освен!) стана причина нервите на четирима пловдивчани да не устоят и да подреден подобен скандал на пътя, че да запушат придвижването на цялостен бул..

Най-вероятно е имало засичане от страна на единия водач. Също по този начин е евентуално реакцията му да е била несъответстваща. Нямаме информация за съответната преживелица. Но това, което я последва, шашна всички преминаващи през светофара на " Пещерско шосе " и бул. " Васил Априлов ".

И четиримата участници в абсурда, измежду които и момиче, се разправяха с такава пристрастеност, че не помниха да пернат колите си, останалите коли бяха принудени да ги заобикалят, и в края на краищата придвижването в посока ул. " Гладстон " беше блокирано.

Което съумя да изнерви и останалите пътуващи в този миг пловдивчани. Добре че никой от тях не слезе от колата си, с цел да се причисли към феновете на разногласието...








Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР