Никой не обича да бъде брутално честен - било то

...
Никой не обича да бъде брутално честен - било то
Коментари Харесай

24 брутални истини за секса

Никой не обича да бъде брутално почтен - било то с някой различен или със себе си. Но има някои истини, които хората би трябвало да чуят, с цел да оказват помощ за по-добрия и безвреден полов живот, защото що се отнася до секса, има доста незнайни.

1. Не губете времето си с някого, който не желае да ви задоволи. Накратко, никой не харесва, няма потребност, не желае или заслужава себелюбив човек.

2. Не преминавайте от анален към различен вид секс. Анусът е място за размножаване на заболявания, тъй че преди да преминете към друго отверстие, се уверете, че сте се хигиенизирали.

3. Преди първия път с нов сътрудник направете си тест за венерически заболявания. Поискайте същото и от него. Невинаги може да се доверите на индивида, с който спите - кой знае какъв брой и какви сътрудници е имало преди вас.

4. Ако си падате по садо-мазото, имайте дума, която ще спре другия, когато стане прекомерно напечено.

5. Питайте колегата си за неговите ползи и стремежи.

6. Твърде дългите пениси не всеки път правят работа. По-важното е един пенис да е пълен, с цел да не се чудите дали вършиме секс с маркуч или мъж.

7. Водата прави противоположното на смазването - изсушава вагиналната среда. Затова използвайте лубриканти, в случай че се постанова да вършиме секс под душа или във вода.

8. Ако не желаете да извършите нещо в леглото, не го правете.

9. Може да се болестите с венерическа болест от орален секс.

10. Избягвайте спермата да попада в очите. Паренето не е по никакъв начин прелестно.

11. Няма потребност от секс на плажа. Пясъкът влиза на всички места, сърби, изгаря и не желаете песъчинки в гениталиите си.

12. Вагината ви не наподобява и не мирише необичайно. Всички вагини са разнообразни, тъкмо както са пенисите. Не се срамувайте от нея.

13. Инвестирайте в сексиграчки.

14. Ако не ви е комфортно, без да употребявате отбрана, не правете секс непременно. Всяка година 1 на всеки 5 дами забременява поради т-нар. пресечен сексуален акт.

15. Дългите пениси могат да предизвикват повече болежка, в сравнение с наслаждение. Те блъскат шийката на матката и това предизвиква непоносима болежка.

16. Ученето от порно не всеки път оказва помощ. Понякога е най-добре да оставите тези неща на експертите - също по този начин не забравяйте, че това, което вършат, не е това, което вашият сътрудник може да желае.

17. Никога не бъркайте в отверстията на колегата си с неизрязани и наръбени нокти – това може да аргументи нежелано кървене.

18. Сексът в гореща вана не е най-хубавото нещо, което би трябвало да се прави.

19. Антибиотиците постоянно се забъркват с успеваемостта на медикаментите, които управляват раждаемостта. Когато ги приемате, обезопасявайте се в допълнение, с цел да избегнете нежелана бременност.

20. Обърнете внимание на кървенето след секс. Ако се появява постоянно, попитайте вашия доктор за това. Може да има други съществени, само че съществени проблеми, които бихте могли да срещнете.

21. Не пипайте подправки, преди да поставите пръстите си в интимните си зони. Това ще изгори лигавицата.

22. Сексът на обществени места може да бъде надценен. Не го правете, в случай че не желаете.

23. Студената вода измива спермата от косата по-добре от горещата вода. Топлата вода единствено я прави по-лека.

24. Не дължите секс на никого.

Някои от тях може да наподобяват явни, само че от време на време се нуждаем от малко увещание. Няма от какво да се смущаваме, когато става въпрос за секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР