Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ,

...
Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Имам информация, че Рашков е проверяван от КПКОНПИ

Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ, аз имам информация, че това е по този начин. Той претърпя най-големия си позор с ареста на Борисов, а даже не се извини. Рашков щеше да бъде бухалката на КПКОНПИ, както беше такава на изборите. Това разяснява пред Нова Нюз ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея препоръчаното за антикорупционен закон е машинален общ брой от правни правила, водещи до безпорядък. " Властта показва липса на опит и надменност. Това беше първият български парламент с сполучлив избор на съмнение. Те бяха прегледен образец за това по какъв начин не се ръководи страна. Да кажат, че опозицията се бои от битката с корупцията, е юридически нонсенс. Ако имаха доказателства за корупция, щяха да ги извадят. Петков обогати занимателните излъчвания с неналичието си на езикова просвета ", съобщи тя. И добави, че е станало ясно, че тълпата, ръководена с СМС-и, не може да ръководи.

" Надяваме се, че Радев прави оценка грешката си и надълбоко съжалява за нея ", означи тя във връзка поддръжката на президента за Политическа партия и Петков.

По думите ѝ танковете с полутечен газ са " митични " и тя не има вяра в съществуването им. " Не виждаме по-ниска цена на газа и обезпечени доставки, а това ще изправи служебното държавно управление пред огромен проблем. Вероятно ще има стопански колапс. Има голяма опасност София да остане без парно ", безапелационна е Атанасова. И изрази убеденост, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ на идните избори и ще ръководи.

Тя заяви, че договарянията за азерски газ стартират с самодейност на президента Първанов и са продължени от Борисов. " Петков няма за какво да си приписва заслуги. България към момента заплаща потенциал на " Газпром ", а ние отново получаваме съветски газ, само че на по-висока цена и посредством медиатори. Ако бяхме на власт, нямаше да забавим гръцката връзка. Щяхме да имаме по-сериозен ангажимент към количествата ресурс в Чирен ", акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР